واکنش وزیر اقتصاد به درخواست جنجالی وزیر راه و شهرسازی/ موافق عرضه سیمان و فولاد در بورس کالا هستیم

وزیر اقتصاد درباره درخواست وزیر راه و شهرسازی برای خروج سیمان و فولاد از بورس کالا به منظور کاهش قیمت مسکن تاکید کرد: وزارتخانه‌های اقتصاد و صمت با ادامه وضعیت فعلی در خصوص عرضه سیمان و فولاد در بورس کالا موافق هستند و اگر نیاز به اصلاحاتی هست، در داخل همین چارچوب انجام شود.

به گزارش فولادبان، احسان خاندوزی در حاشیه نشست هیات دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به نشست سالانه بانک توسعه زیرساخت آسیایی و کارشکنی‌ها درباره حضور ایران در این نشست، اظهار داشت: مقرر شد که در سفر معاون رئیس بانک به ایران مستندات پروژه‌ای که برای استفاده از ظرفیت بانک توسعه زیرساخت آسیایی آماده است، به وی ارائه شود.

وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه بیش از ۱۰۰ کشور دنیا در این بانک عضو هستند، اضافه کرد: در نشست سالانه این بانک دیدگاه‌های ایران از سوی وزیر اقتصاد به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران ارائه شد و فرصتی برای مذاکرات دو جانبه با مقامات کشورهای اندوزی، عراق و هند درباره موضوعات دو جانبه و همکاری‌های اقتصادی به وجود آمد.

خاندوزی افزود: پس از سال‌ها وزرای اقتصاد ایران و مصر دیدار کردند و استقبال بسیار گرمی از سوی وزیر مالیه مصر صورت گرفت، تقریبا با تمام پیشنهادات اقتصادی برای احیای روابط اقتصادی موافقت و کمیته مشترکی بین وزرات اقتصاد ایران و وزارت مالیه مصر برای پیگیری پروژه‌های مشترک تشکیل شد.

وی درباره دلایل عدم اجرای مناسب قانون واردات خودرو اظهارداشت: اجرای کند آئین‌نامه واردات خودرو در شش‌ماه اول امسال چند دلیل داشت؛ یک بخش این بود که اولویت‌های تخصیص و سرمایه‌گذاری پیش‌تر از آن مطرح شده بود و بعد از آن، تخصیص ارز به واردات خودرو انجام می‌گرفت.

وزیر اقتصاد تصریح کرد: البته ابلاغ این آیین‌نامه نیز زمان‌بر شده بود و پیش‌بینی می‌کنیم این مسئله در شش‌ماه دوم سال سریع‌تر و بیشتر انجام بگیرد.

خاندوزی درباره درخواست وزیر راه و شهرسازی برای خروج سیمان و فولاد از بورس کالا به منظور کاهش قیمت مسکن تاکید کرد: وزارتخانه‌های اقتصاد و صمت با ادامه وضعیت فعلی در خصوص عرضه سیمان و فولاد در بورس کالا موافق هستند و اگر نیاز به اصلاحاتی هست، در داخل همین چارچوب انجام شود.

وی توضیح داد: با توجه به اینکه مساله بورس کالا به عنوان بستر شفاف نظام توزیع کالاهای اساسی یا کالاهای پایه انجام می‌شود و جزو دستاوردهایی است که ما در  پایان دهه های  ۸۰ و ۹۰ نسبت به عبور از مسیر پر از رانت و فسادی که پیش از آن وجود داشت، به نظام بورس کالا  منتقل شدیم.  دولت فعلا  هیچ تصمیمی در این زمینه ندارد. البته ما به عنوان وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت صمت و بسیاری از  دستگاه‌های اقتصادی مدافع این هستند که اگر  رویه موجود  نیاز به اصلاحی دارد، در چارچوب بورس کالا اصلاحات صورت گیرد.

 

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *