براساس اطلاعیه عرضۀ بورس کالا روز دوشنبه (۵ مرداد ۱۴۰۵) شاهد عرضه ۶ ماده اولیه یا محصول فولادی هستیم.
به گزارش خبرنگار فولادبان، براساس جدیدترین اطلاعیه عرضه بورس کالا، امروز دوشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۵، یک میلیون و ۱۱۲ هزار و ۵۱۰ تن ماده اولیه یا محصول فولادی در تالار صنعتی حراج باز بورس کالا عرضه شد.
براساس این گزارش، ۹۴ هزار و ۲۰۰ تن شمشبلوم با قیمت پایه ۵۹۶ هزار و ۸۰ ریال عرضه شد. میزان عرضۀ این محصول نسبت به آخرین روز عرضه شده، ۲.۲۸ درصد افزایش یافته و قیمت پایه آن نیز ۳.۰۷ درصد افزایش یافته است.
همچنین، ۶ هزار و ۵۶۰ تن ورقگرم B با قیمت پایه ۷۶۵ هزار ریال در دسترس خریداران قرار دارد. میزان عرضۀ این محصول نسبت به آخرین روز عرضه شده، ۸۳۷.۱۴ درصد افزایش یافته و قیمت پایه آن نیز بدون تغییر بوده است.
علاوه بر این، ۱۰۵ هزار و ۷۵۰ تن آهناسفنجی با قیمت پایه ۳۱۷ هزار و ۲۴۵ ریال در دسترس خریداران قرار دارد. میزان عرضۀ این محصول نسبت به آخرین روز عرضه شده، ۴۳.۳۸ درصد افزایش یافته و قیمت پایه آن نیز ۸.۶۷ درصد کاهش یافته است.
همچنین، ۲۵ هزار تن آهناسفنجی بریکت با قیمت پایه ۳۶۷ هزار و ۵۸۷ ریال در دسترس خریداران قرار دارد. میزان عرضۀ این محصول نسبت به آخرین روز عرضه شده، ۱۶.۶۷ درصد کاهش یافته و قیمت پایه آن نیز ۲.۶۱ درصد افزایش یافته است.
علاوه بر این، ۵۱۸ هزار تن گندله سنگآهن با قیمت پایه ۱۲۸ هزار و ۹۳۶ ریال در دسترس خریداران قرار دارد. میزان عرضۀ این ماده اولیه نسبت به آخرین روز عرضه شده، ۷۶۳.۳۴ درصد افزایش یافته و قیمت پایه آن نیز ۲۹۹.۲ درصد افزایش یافته است.
در پایان، ۳۶۳ هزار تن کنسانتره سنگآهن با قیمت پایه ۱۰۴ هزار و ۲۳۳ ریال در دسترس خریداران قرار دارد. میزان عرضۀ این ماده اولیه نسبت به آخرین روز عرضه شده، ۱۳۵.۷۱ درصد افزایش یافته و قیمت پایه آن نیز ۱۵۰.۹۵ درصد افزایش است.