جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 04 مرداد 1405 - 48 دقیقه پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0

قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب/ نگاهی سورئال به آثار داستانی کودکان و نسبت آن با واقعیت

توجه، توجه سطور پایین زاییدۀ ذهن خلاق نویسندۀ متن بوده و تشابه اسامی و سمت‌های افراد در این نوشته اتفاقی است و با اسامی واقعی و واقعیت‌های جاری در وزارتخانه صمت و کشور تطبیق ندارد.

پیش از این سخنگوی وزارت صمت جناب آقای عزت‌الله زارعی، درباره تخصیص مجوزهای اکتشاف به بخش خصوصی صحبت کرده بود. قطعاً توجیه این طرح، مسألۀ اقتصاد و هزینه‌های اکتشاف است. احتمالاً فردی در جلسه‌ای به آقای وزیر در مورد هزینه‌های اکتشاف معدن، کمبودهای آن، نگاه رهبری شهید به معدن، ظرفیت‌های معادن و … گزارشی ارائه کرده بود. ماحصل این جلسه، پاسخ بدیع و نوآورانۀ تخصیص مجوزهای اکتشاف معدن به بخش خصوصی است. آقای وزیر بسیار خوشحال و با اعتماد به نفس معتقد می‌شود، با این کار هم مطابق با اصل ۴۴، هم سند چشم‌انداز توسعه، هم برنامۀ هفتم توسعه و هم … عمل کرده و توانسته قدمی در جهت پیش برد این اهداف بردارد.

در جهت پیدا کردن اشکالات طرح و افزایش بهره‌وری آن لازم است این طرح به‌صورت آزمایشی (پایلوت) اجرا شود. بنابراین وزارت صمت عده‌ای از مطلعین (ساکنین جزیرۀ رانت) را برای اخذ مجوز به وزارتخانه دعوت می‌کند. توجیه این عمل، بررسی عملیاتی و اجرایی طرح اعطا مجوزهای اکتشاف جدید عنوان می‌شود. پس از بررسی معادن و ظرفیت‌های طلایی این طرح، ساکنین جزیره در جنگی درونی غنائم این طرح را بین خود تقسیم و به معاونت معدن وزارت صمت لیستی از خواسته‌های خود را جهت انجام اکشتاف اعلام می‌کنند. به احتمال زیاد، یکی از موارد درخواست وام برای واردات ماشین‌آلات سنگین، تکنولوژی اکتشاف، مواد اولیه و … است. معاون وزیر هم که نمی‌خواهد مردم (ساکنین جزیرۀ رانت)،‌ ناراحت و عصبانی شوند، خیلی زود با جناب آقای همتی (دارندۀ کمربند مشکی کاراته) وارد گفت‌وگو شده و وام‌هایی برای علاج این درد به مردم اختصاص می‌دهند. بخشی از این وام به‌صورت ریالی و بخش دیگر با عنوان فلان و فلان و فلان، به صورت ارزی به مردم اهدا می‌شود.

از این جا به بعد قصه که معلوم است، مردم برای حفظ ارزش پول خودشان ریال را تبدیل به دلار یا طلا یا …. می‌کنند. در بازار التهاب به وجود می‌آید، روزنامه‌های مردم‌نهاد نیز چون دغدغۀ مردم را دارند، این اخبار را پوشش می‌دهند، دولت هم که دولت مردمی است؛ این را در اقدامات اخیر مانند گران کردن بنزین و ثابت نگه داشتن قیمت کالابرگ و حتی مذاکرات اخیر می‌دوان مشاهده کرد. در چنین شرایطی، برای حفظ ارزش پول مردم به راهکاری بدیع با کمک رئیس بانک مرکزی می‌رسند. قیمت‌های ارز و طلا باید بالا برود، ببخشید آزادسازی قیمت رخ بدهد؛ البته که انضباط مالی خوب است.

ممکن است بعدها سؤال شود، پس مجوزهای اکتشاف چه شد؟ به دلایل شرایط تحریمی کشور، کاسبان تحریم البته الان کاسبان جنگ و … اجرای آن در دست بررسی است.

توجه، توجه سطور بالا زاییدۀ ذهن خلاق نویسندۀ متن بوده و تشابه اسامی و سمت‌های افراد در این نوشته اتفاقی است و با اسامی واقعی و واقعیتهای جاری در وزارتخانه صمت تطبیق ندارد.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors