هم ادغام وزارت صمت بدون برنامه بود هم تفکیک آن/صنعت فولاد باید زیر نظر وزارت صنایع و معادن باشد

یک فعال معدنی گفت: طرح تفکیک و تصمیم به جداسازی بازرگانی از صنعت اقدامی موثر است اما طراحی و اجرای این تفکیک باید طبق برنامه از پیش تنظیم شده باشد تا به اهداف مورد نظر در بخش صنعت، معدن و تجارت کمک کند.

ابراهیم ️جمیلی در گفتگو با فولادبان درباره تفکیک وزارت صنعت و معدن و تعیین وزیر برای وزارت بازرگانی افزود: صنعت فولاد از صنایعی است که به نظر می رسد باید در حوزه صنایع و معادن بماند نه در بخش بازرگانی زیرا حوزه فعالیت وزارت بازرگانی، تجارت و معاملات اقتصادی است.

وی با بیان اینکه ادغام دو وزارت صنایع و معادن با وزارت بازرگانی نتوانست به اهداف مورد نظر دست پیدا کند، ادامه داد: ادغام  این دو وزارتخانه نه توانست اهداف مورد نظر اقتصادی را تامین کند، نه تعداد نیروی انسانی را کاهش داد که مجموع این عوامل موجب ضربه زدن به صنعت، معدن و بازرگانی کشور شد.

رییس کمیسیون صنایع و معادن اتاق ایران تصریح کرد: در زمان تصدی وزارت صمت و ادغام دو وزارتخانه تمام مسئولیت های صنعتی ، معدنی و بازرگانی کشور بر عهده این وزارتخانه بود اما رسیدگی به تنظیم بازار و تعیین قیمت کالاها و محصولات از اولویت‌های اصلی این وزارتخانه تعریف شده بود که توجه بیش از حد به این موضوع موجب غفلت از دیگر بخش های زنجیره شد.

جمیلی با اشاره به تعدد مسئولیت ها و وظایف وزیر صمت در دوران ادغام این وزارتخانه گفت: در چند سال ادغام، تمام وظایف و مسئولیت ها برعهده وزارت صمت بود و اگر چنانچه بخشی از وظایف به دیگر بخش های وزارت صمت مثل سازمان توسعه تجارت واگذار می شد می توانست در پیشرفت و انجام کارها موثر باشد و غفلت از این موضوع از مهمترین زیان ها و آسیب ها در دوران ادغام بود.

وی تصمیم به تفکیک و ادغام وزارت صمت را موجب هدر رفت زمان، بودجه و منابع مالی کشور دانست و افزود: در حال حاضر با تصمیم جدید درباره تفکیک این وزارتخانه، دوباره مشکلات و مسائل جانبی به شکل دیگر بروز و ظهور می‌کند زیرا دو وزارتخانه بعد از چندین سال توانسته بودند وضعیت خود را در اقتصاد مشخص کنند ولی با این شرایط یک سال دیگر باز هم به هدر خواهد رفت.

این فعال معدنی با اعلام موافقت خود با جداسازی این دو وزارتخانه ادامه داد: وزارت صمت هنگام ادغام بنظر می رسید بدون برنامه بود و اکنون نیز بنظر می رسد تفکیک وزارت صنعت و معدن از بازرگانی هم بدون برنامه است.

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *