جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
عینک فولادی 02 اسفند 1400 - 2 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

تقویت زنجیره های تولید هدف اصلی وزارت صمت / تحول آفرینی در جریان مالی تولید کشور

برخی از مشکلات اقتصادی پیش آمده مربوط به عدم توجه به زنجیره‌های تولید است و وزارت صمت اکنون به دنبال ساماندهی در بازارهای مختلف از جمله فولاد است.

تقویت زنجیره های تولید هدف اصلی وزارت صمت / تحول آفرینی در جریان مالی تولید کشور عینک فولادی فولاد

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی با بیان اینکه به دنبال تشکیل و تقویت زنجیره‌های تامین هستیم، گفت: زنجیره‌ها باید در قالب یک برنامه مدون کنار هم قرار بگیرند و با این روش تولید در مقیاس بدون داشتن بنگاه‌های بزرگ نیز محقق می‌شود.

محمدصادق مفتح در گفتگو با فولادبان افزود: برخی از مشکلات اقتصادی پیش آمده مربوط به عدم توجه به زنجیره‌های تولید است و وزارت صمت اکنون به دنبال ساماندهی در بازارهای مختلف از جمله فولاد است.

این مقام دولتی با بیان اینکه سه نوع بنگاه اقتصادی داریم تصریح کرد: سه نوع بنگاه اقتصادی کوچک (S)، متوسط (M) و بزرگ (L) داریم، بنگاه‌ها باید به گونه‌ای شیب بندی شوند که با کوچک (S) شروع و در یک روند تکاملی به متوسط (M) و بزرگ (L) تبدیل شوند. اکنون واحد‌های ما عموماً کوچک هستند، اطلاعات واحد‌های کوچک از بازار نیز محدود است، پس اگر اتفاقی در بازار رخ دهد باعث ایجاد خسارت سنگین به آن‌ها می‌شود که این ناشی از همین شیب بندی نادرست است.

به گفته وی، تقویت زنجیره‌های تامین به صورت یک تسبیح (به هم پیوسته) با در نظر گرفتن حلقه‌های پسین و پیشین  است و زنجیره‌ها باید در قالب یک نظام (نه پراکنده) کنار هم قرار بگیرند، با این روش تولید در مقیاس بدون داشتن بنگاه‌های بزرگ محقق می‌شود.

وی امضا تفاهم‌نامه تامین مالی زنجیره‌ای با هفت بانک عامل را در همین راستا دانست و افزود: تامین بهینه منابع و جلوگیری از اتلاف منابع از مزیت‌های این طرح است، در این روش تسهیلات به حلقه‌های تامین درون زنجیره داده می‌شود که روشی مرسوم در دنیا است.

قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی با بیان اینکه با اجرای تامین مالی زنجیره‌ای تحول در جریان مالی تولید کشور به وجود می‌آید، گفت: این روش به شفاف سازی کمک می‌کند و روابط مالی بنگاه‌ها را شفاف می‌سازد. این نوع تأمین مالی هم منطق فسادستیزی و هم منطق اقتصادی دارد.

مفتح، تأمین مالی زنجیره‌ای را ریل‎‌گذاری جدیدی در وزارت صنعت، معدن و تجارت دانست و افزود: این تامین مالی برای هر کالای تولیدی درون زنجیره آن انجام می‌شود، ۴.۷ برابر میزان نقدینگی مورد نیاز با این روش کمتر می‌شود و لازم است اطلاع رسانی‌های لازم برای افکار عمومی در این حوزه انجام شود.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors