جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار بازار سرمایه داخل 27 اسفند 1401 - 2 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0
گزارش فولادبان از نوسانات بازار سرمایه – شنبه 27 اسفندماه؛

شاخص کل وارد کانال یک میلیون و 900 هزار واحدی شد/ رشد بیش از 58 هزار واحدی شاخص فلزات

فولادبان از پایان معاملات بورس اوراق بهادار در روز 27 اسفند 1401 گزارش می‌دهد.

شاخص کل وارد کانال یک میلیون و 900 هزار واحدی شد/ رشد بیش از 58 هزار واحدی شاخص فلزات اخبار بازار سرمایه داخل

به گزارش خبرنگار فولادبان، امروز ارزش بازار بورس در پایان معاملات به حدود 12 هزار و 88 میلیارد تومان رسید و ارزش معاملات خرد نیز 11 هزار و 873 میلیارد تومان را به ثبت رساند. ناگفته نماند 18 درصد از کل ارزش معاملات مربوط به معاملات خرد بود و حقیقی‌ها یک هزار و 746 میلیارد تومان از حقوقی‌ها خرید کردند.

در صورت تداوم روند صعودی، از این پس بازدهی بازار سرمایه باید بیشتر از بازدهی دلار و سایر بازارهای موازی وابسته به دلار مانند ملک و خودرو باشد. همین عملکرد می‌تواند بورس را به مقصد بعدی نقدینگی تبدیل کند.

از سوی دیگر، تعداد نمادهای مثبت 548 نماد ( 90 درصد) و تعداد نمادهای منفی 65 نماد ( 10 درصد)  در پایان معاملات ثبت شد. همین موضوع شرایط را برای بازار سرمایه فراهم کرد تا معاملات اولین روز هفته سبز رنگ به پایان برسد.

در همین حال، شاخص کل بورس امروز در زمان بسته شدن معاملات 85 هزار و 553 واحد رشد داشت و به یک میلیون و 906 هزار و 542 واحد رسید. شاخص کل هم ‌وزن نیز تا پایان معاملات 21 هزار و 687 واحد افزایش یافت و در ارتفاع 575 هزار و 877 واحدی قرار گرفت. همچنین شاخص فلزات اساسی با رشد 58 هزار و 554 واحدی، رقم یک میلیون و 402 هزار و 531 واحد را نشان داد.

نمادهای «فملی»،«فارس»،«شپنا»،«کچاد»،«کگل»،«وغدیر»و«شستا» بیشترین تاثیر را در روند صعودی شاخص کل داشتند. علاوه بر این، نمادهای «شپنا»،«فملی»،«بنیرو»،«بموتو»و«سفانو» بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند. همچنین نمادهای «چفیبر»،«کماسه»،«انرژی 1»،«بکام»و«فاذر» بیشترین کاهش قیمت را در بازار امروز رقم زدند.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors