جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 08 آگوست 2026 - 45 دقیقه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0
فولادبان گزارش می‌دهد؛

نوسان سنگین نفت میان بیم و امیدِ هرمز/ چرا صعود جمعه افت ۷ درصدی هفته را جبران نکرد؟

قیمت جهانی نفت علی‌رغم صعود یک‌درصدی در پایانی‌ترین معاملات روز جمعه، تحت تأثیر ابهامات امنیتی تنگهٔ هرمز و سیگنال‌های متناقض سیاسی، سنگین‌ترین سقوط هفتگی خود را با افتی بیش از ۷ درصد ثبت کرد.

نوسان سنگین نفت میان بیم و امیدِ هرمز/ چرا صعود جمعه افت ۷ درصدی هفته را جبران نکرد؟ اخبار

به گزارش خبرنگار فولادبان، قیمت نفت خام در معاملات روز جمعه افزایشی حدود یک‌درصدی را تجربه کرد و کار خود را در سطح ۷۸.۲ دلار به ازای هر بشکه به پایان رساند؛ با این حال، بهای نفت در مجموعِ هفته کاهشی بیش از ۷ درصد را به ثبت رساند. نفت برنت نیز در روز جمعه به بالای ۸۳ دلار در هر بشکه رسید، اما این شاخص هم در مقیاس هفتگی افتی بیش از ۷ درصد را ثبت کرد.
تحولات مربوط به احتمال توافق میان ایران و عمان برای ازسرگیری کشتیرانی در تنگهٔ هرمز، همچنان اصلی‌ترین محرک بازار نفت به شمار می‌رود؛ چراکه بازگشایی این گذرگاه حیاتی می‌تواند راه را برای بازگشت میلیون‌ها بشکه نفت خاورمیانه به بازارهای جهانی هموار کند.
با این وجود، سایهٔ ابهامات امنیتی همچنان بر فراز تنگهٔ هرمز سنگینی می‌کند. در همین راستا، شرکت ملی نفت ابوظبی اعلام کرد که مهاجمان سه فروند کشتی را در حال عبور از این تنگه هدف حمله قرار داده‌اند. گزارش‌های دریافتی نیز نشان می‌دهند که نیروهای ایرانی چند شناور متخاصم را هدف قرار داده‌اند.
در همین حال، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، با تأکید بر پیشرفت مذاکرات اعلام کرد که طرفین همچنان بر سر شرایط لازم برای بازگشایی تنگهٔ هرمز اختلاف‌نظر دارند.
هم‌زمان، حوثی‌های مورد حمایت ایران نیز از اجرای یک حملهٔ گسترده علیه نیروهای هم‌سو با عربستان در یمن خبر دادند.
از سوی دیگر، بازار نفت در معاملات پس از ساعات رسمی، بخشی از رشد روزانهٔ خود را پس داد. این عقب‌نشینی قیمت‌ها پس از آن رخ داد که برخی گزارش‌ها افشا کردند در صورت ازسرگیری بدون قیدوشرط کشتیرانی تجاری از تنگهٔ هرمز، آمریکا احتمالاً محاصرهٔ دریایی خود را لغو خواهد کرد.

نوسان سنگین نفت میان بیم و امیدِ هرمز/ چرا صعود جمعه افت ۷ درصدی هفته را جبران نکرد؟ اخبار نوسان سنگین نفت میان بیم و امیدِ هرمز/ چرا صعود جمعه افت ۷ درصدی هفته را جبران نکرد؟ اخبار

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors