جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 12 مرداد 1405 - 44 دقیقه پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0

وزیر صمت عازم پاکستان شد

سفر رسمی محمد اتابک از ۱۳ تا ۱۴ مردادماه با هدف توسعه همکاری، اقتصادی، تجاری و صنعتی میان دو کشور همسایه انجام می‌شود.

به گزارش فولادبان، محمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت کشورمان، به‌منظور شرکت در دهمین اجلاس رؤسای کمیته مشترک تجاری ایران و پاکستان و دیدار با نخست‌وزیر، در صدر یک هیأت بلند پایه اقتصادی متشکل از نمایندگان دستگاه‌های دولتی و تجار بخش خصوصی عازم اسلام آباد شد. براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، این سفر رسمی از ۱۳ تا ۱۴ مردادماه با هدف توسعه همکاری، اقتصادی، تجاری و صنعتی میان دو کشور همسایه انجام می‌شود.

براساس این گزارش، دستور کار اصلی مذاکرات وزیر صمت در پاکستان، بر ۱۹ محور کلیدی استوار است که نهایی کردن متن توافق‌نامه تجارت آزاد بین ایران و پاکستان، ایجاد و برقراری مکانیسم تهاتر کالایی و بررسی توافق نامه‌ها از مهم‌ترین آن‌ها به شمار می‌رود.

همچنین در این مذاکرات، موانع ترانزیتی و روان‌سازی انتقال کانتینرهای ایرانی در بنادر پاکستان مورد بحث قرار خواهد گرفت. توسعه زیرساخت‌های مرزی در محدوده «ریمدان–گبد»، ایجاد مسیر مستقل به مرز پاکستان در قطعه منفصله منطقه آزاد چابهار و تسهیل حمل‌ونقل جاده‌ای از دیگر برنامه‌های وزیر صمت برای روان‌سازی لجستیک مرزی است. در حوزه دریایی نیز اتصال مرز دریایی گوادر به مرز ریمدان و توسعه کریدور ریلی از طریق اتصال بنادر چابهار و گوادر پیگیری خواهد شد.

توسعه تولیدات مشترک صنعتی به ویژه در بخش نساجی، رفع مشکلات بانکی و مالی تجار، تسهیل صدور روادید تجاری و فعال‌سازی بازارچه‌های مرزی مشترک از دیگر محورهایی است که محمد اتابک در دیدار با همتایان پاکستانی خود جهت تحقق نقشه راه تجارت ۱۰ میلیارد دلاری میان دو کشور به گفت‌وگو خواهد گذاشت.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors