اخبار 14 ژوئن 2026 - 2 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0
فولادبان گزارش می‌دهد؛

بیلت جهانی در مرز ثبات/ بازار ایران درگیر کمبود نقدینگی و عرضه نقدی

بازار جهانی بیلت هفته گذشته عمدتاً در وضعیت ثبات قرار داشت؛ به‌طوری‌که قیمت صادراتی بیلت فوب دریای سیاه با کاهش جزئی به کمتر از ۴۸۴ دلار رسید، در حالی که سایر بازارهای مهم از جمله ترکیه و جنوب شرق آسیا بدون تغییر باقی ماندند.

بیلت جهانی در مرز ثبات/ بازار ایران درگیر کمبود نقدینگی و عرضه نقدی اخبار
Rate this post

به گزارش فولادبان، هفته گذشته میانگین قیمت بیلت صادراتی فوب دریای سیاه از ۴۸۵ دلار به کمتر از ۴۸۴ دلار به ازای هر تن کاهش یافت که نشان‌دهنده افت محدود در بازارهای صادراتی این منطقه است.

در بازار داخلی ایران نیز روندی متفاوت اما آرام مشاهده شد. بر اساس گزارش‌ها، قیمت شمش فولادی تقریباً بدون نوسان باقی ماند. فعالان بازار معتقدند افزایش عرضه‌های نقدی در شرایطی که بازار با کمبود نقدینگی مواجه است، نقش مهمی در حفظ ثبات قیمت‌ها داشته است.

در بازار داخلی چین نیز قیمت بیلت با کاهش یک دلاری به ۴۴۳ دلار به ازای هر تن درب کارخانه رسید. این کاهش جزئی بیانگر فشار محدود تقاضا در بازار داخلی چین ارزیابی می‌شود.

در مقابل، بازار واردات ترکیه بدون تغییر باقی ماند و قیمت بیلت در سطح ۵۱۰ دلار به ازای هر تن CFR تثبیت شد. همچنین در جنوب شرق آسیا نیز بیلت وارداتی در سطح ۴۹۹ دلار هر تن CFR بدون نوسان گزارش شد که نشان‌دهنده ثبات نسبی در بازارهای مصرف‌کننده این منطقه است.

در مجموع، بازار بیلت در سطح جهانی در وضعیت انتظار و ثبات نسبی قرار دارد و معامله‌گران همچنان با احتیاط و در انتظار سیگنال‌های جدید از سمت تقاضای فولاد، فعالیت می‌کنند.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors