فولادبان از پایان معاملات بورس اوراق بهادار در روز 27 دی 1402 گزارش میدهد.
به گزارش خبرنگار فولادبان، ارزش کل معاملات امروز 11 هزار و 533 میلیارد تومان بود که از این مبلغ 3 هزار و 887 میلیارد تومان آن مربوط به معاملات خرد سهام و صندوقهای قابل معامله سهامی است. همچنین امروز 34 درصد از کل ارزش معاملات مربوط به معاملات خرد بود. همین موضوع شرایط را برای بازار سرمایه فراهم کرد تا معاملات پنجمین روز هفته قرمز رنگ به پایان برسد.
در همین حال، شاخص کل بورس امروز در زمان بسته شدن معاملات 990 واحد افت داشت و به 2 میلیون و 185 هزار و 979 واحد رسید. شاخص کل هم وزن نیز تا پایان معاملات 698 واحد افزایش یافت و در ارتفاع 762 هزار و 339 واحدی قرار گرفت. همچنین شاخص فلزات اساسی با افت 4 هزار و 902 واحدی، رقم یک میلیون و 661 هزار و 554 واحد را نشان داد.
نمادهای «وامید»،«فولاد»،«فملی»،«حکشتی»،«اخابر»،«شتران»و«سدشت» بیشترین تاثیر را در روند نزولی شاخص کل داشتند. علاوه بر این، نمادهای «پارسیان»،«وایران»،«کفرا»،«خاهن»و«غشان» بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند. همچنین نمادهای «پردیس»،«ثشرق»،«سنیر»،«فجام»و«» بیشترین کاهش قیمت را در بازار امروز رقم زدند.