جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اتحادیه صنفی آهن و فولاد ایران 24 دی 1402 - 11 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0
در گفتگوی فعال فولادی با فولادبان اظهار شد؛

سود فراوان بارهای انباری در انحصار شرکت‌ها/ راه‌حل‌هایی برای تکمیل ظرفیت تولید ورق فولادی در 6 ماه

یک فعال فولادی گفت: تولیدکنندگان مدعی هستند تولید ورق 10 میلیون تن بوده و یک میلیون تن آن را جزو بارهای غیرقابل عرضه محسوب می‌کنند تا میزان فروش این محصول در انحصار و در اختیار فروش خود شرکت‌ها قرار بگیرد.

سود فراوان بارهای انباری در انحصار شرکت‌ها/ راه‌حل‌هایی برای تکمیل ظرفیت تولید ورق فولادی در 6 ماه اتحادیه صنفی آهن و فولاد ایران

احمد رضوی نیک در گفتگو با فولادبان مطرح کرد: طبق آمار، کشور ایران در سال به 28 میلیون تن ورق، نیاز مبرم دارد؛ در حالی که تولید انواع این محصول به حدود 10.5 تا 11.5 میلیون تن می‎رسد. البته تولیدکنندگان مدعی هستند تولید ورق 10 میلیون تن بوده و یک میلیون تن آن را جزو بارهای غیرقابل عرضه محسوب می‌کنند. در واقع این میزان ورق را با عناوین مختلفی اعم از بارهای انباری، بارهای درجه دو و… مطرح کرده تا میزان فروش این محصول در انحصار و در اختیار فروش خود شرکت‌ها قرار بگیرد.

وی با اشاره به سود سرشاری که در بارهای انباری نهفته است، گفت: محصولات انباری، بارهایی هستند که به صورت درجه یک تولید شده و با مازاد بر تولید، داخل انبارها نگهداری می‌شود که به آن بار انباری می‌گویند.

فعال صنعت فولاد اظهار داشت: حدود 40 سال پیش، ظرفیت تولید فولاد در بخش مقاطع طویل 800 هزار تن بود و شرکت فولاد مبارکه با 3.5 میلیون تن ظرفیت در حال تولید بود. امروزه بخش خصوصی 800 هزار تن را به محدوده 34 تا 35 میلیون تن با مازاد تولید رسانده و با حدود 30 تا 40 درصد ظرفیت خود فعالیت می‌کنند. از سوی دیگر، میزان ظرفیت تولید فولاد مبارکه به کمک سایر شرکت‌ها، به 10 میلیون تن رسیده است.

به گفته رضوی نیک، اصلاح کمبود ورق در کشور 6 ماهه قابل حل شدن است؛ به گونه‌ای که می‌توانیم از ظرفیت‌های خالی در واحدهای نوردی میلگرد و مقاطع طویل برای تولید ورق‌های کم عرض استفاده کنیم تا نیاز تمام خطوط لوله و پروفیل کشور رفع شود.

وی تصریح کرد: در واقع واحدهای نوردی مقاطع طویل 34 میلیون تن ظرفیت دارند که در بهترین شرایط، حدود 15 تا 18 میلیون تن تولید خواهند کرد؛ یعنی نیمی از ظرفیت آنها خالی است و با صدور مجوز، می‌توان به راه‌اندازی این خطوط کمک کرد. ضمن اینکه هزینه تعمیرات ناچیز بوده و زمان تولید نیز تا حدودی کم است.

فعال فولادی در پایان خاطرنشان کرد: بنابراین در عرض 6 ماه می‌توان در واحدهای نوردی نیمه تعطیل و تعطیل که ظرفیت تولید میلگرد ندارند، حدود 7 میلیون تن ورق کم عرض برای پروفیل سازی، لوازم خانگی و سندیکای لوله و پروفیل تولید کرد که در نتیجه، حباب قیمتی آن از بین خواهد رفت.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors