جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 30 آذر 1402 - 5 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0

تولید ۵۵ میلیون تن فولاد در گرو استخراج سالانه ۱۶۰ میلیون تن سنگ آهن

معاون مدیرکل دفتر فرآوری و کانه‌آرایی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور گفت: تولید ۵۵ میلیون تن فولاد هدفگذاری شده در سند چشم‌انداز ۱۴۰۴ در گرو استخراج سالانه ۱۶۰ میلیون تن سنگ آهن است.

به گزارش خبرگزاری فولادبان؛ غلامحسین قربان‌کریمی افزود: همچنین برای این میزان تولید، نیازمند افزایش تولید در معادن، بهره‌برداری از معادن جدید و همچنین اکتشافات جدید برای تامین پایدار سنگ آهن مصرفی در صنایع فولاد است.

معاون مدیرکل دفتر فرآوری و کانه‌آرایی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور گفت: براساس پایش میدانی معادن بزرگ سنگ آهن در کشور، در حال حاضر ذخیره سنگ آهن کشور در حدود ۳.۵ میلیارد تن است و ۹۰ درصد این ذخایر از نوع منیتیت و مابقی ذخایر به‌طور عمده هماتیت و به ندرت سایر اکسید‌های آهن است.
وی با بیان اینکه از ذخایر هماتیتی بزرگ دنیا به‌عنوان تشکیلات آهن نواری نام برده می‌شود، افزود: این ماده معدنی مربوط به سپر‌های قدیمی و دوران پالئوپروتروزوئیک است.
قربان‌کریمی گفت: ازجمله ذخایر هماتیتی در کشور می‌توان به ذخایر استان‌های جنوبی به ویژه استان هرمزگان مانند معدن آک‌کهور، رضوان و تنگه‌زاغ اشاره کرد.
وی، مجموع ذخایر شناخته شده این معادن را تاکنون کمتر از ۲۰۰ میلیون تن عنوان کرد و افزود: به جز ذخایر بسیار کوچک هماتیت اولیه، این کانی اغلب حاصل دگرسانی کانسار‌های اولیه مگنتیت است و بخش عمده باطله‌های معادن و کارخانه‌های کنسانتره سنگ آهن را هماتیت تشکیل می‌دهد و این باطله‌ها می‌تواند به عنوان منبع قابل توجهی از هماتیت درنظر گرفته شود.
معاون مدیرکل دفتر فرآوری و کانه‌آرایی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، مساله فرآوری را از موانع اصلی بهره‌برداری و تولید محصول قابل فروش از ذخایر هماتیتی عنوان کرد و گفت: پرعیارسازی این ذخایر با چالش همراه است و راندمان عملیات روش‌های ثقلی و مغناطیسی شدت بالا، در بهترین حالت کمتر از ۳۰ درصد است.
وی تاکید کرد: این فرآیند نیازمند تحقیقات و بررسی به لحاظ خواص‌سنجی و کانی‌شناسی فرآیند و بکارگیری روش‌های نوین و بهینه‌سازی شده فرآوری دارد.
قربان‌کریمی بابیان اینکه درحال حاضر تحقیقات بر روی روش‌های مختلف در داخل کشور و سایر کشور‌ها دردست اقدام است، گفت: یکی از شاخص‌ترین این روش‌ها، استفاده از روش‌های حرارتی برای تبدیل هماتیت به منیتیت و سپس استفاده از روش‌های جدایش مغناطیسی برای پرعیارسازی این ذخایر است.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors