جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 14 آذر 1402 - 1 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0

نیروگاه‌های مازوت سوز

نیروگاه شهید رجایی و منتظر قائم در مجموع ۱۴ نیروگاه در کل کشور هنگام ناترازی از مازوت استفاده می‌کنند.

نیروگاه‌های مازوت سوز اخبار

به گزارش فولادبان، رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران در صد و نود و هشتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به تذکر خود در خصوص آلودگی هوا گفت: این گزارش بر اساس گزارش کمیسیون اصل ۹۰ بود و اگر نکته‌ای وجود دارد بر اساس گزارشی است که در اختیار رسانه‌ها و رئیس شورا قرار گرفته است.

مهدی پی هادی با بیان اینکه رئیس کمیسیون اصل ۹۰ اعلام آمادگی کرد که گزارش را در صحن شورا با جزئیات ارائه دهد و عمق فاجعه آلودگی هوا را به گوش مردم برساند، افزود: برخی به علت این که منافعشان به خطر افتاده هیاهو و جنجال می کنند، برخی هم وظیفه داشتند موارد را پیگیری کنند و چون این کار را انجام نداده اند فرافکنی می‌کنند.
وی با بیان اینکه نیروگاه شهید رجایی و منتظر قائم و در مجموع ۱۴ نیروگاه در کل کشور در هنگام ناترازی از مازوت استفاده می کنند ، گفت: برای شهرداری تهران بودجه در نظر گرفتیم که در سال ۱۴۰۳ سیاهه انتشار تهیه کند و این در حالیست که باید دیگر دستگاه‌ها این اقدام را انجام دهند.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors