جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 26 مهر 1402 - 1 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0

خنثی‌سازی اثر تحریم‌ها با توسعه معادن و اقتصاد دریامحور

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه اگر اقتصاد ایران به معادن و دریا متکی شود، تحریم‌ها به شدت کم اثر خواهد شد، گفت: فعالان حوزه مس بر این باور هستند که اگر برنامه‌ریزی دقیقی برای استخراج این فلز داشته باشیم در کمتر از پنج سال می‌توانیم ۱۲ میلیارد دلار صادرات مس داشته باشیم.

خنثی‌سازی اثر تحریم‌ها با توسعه معادن و اقتصاد دریامحور اخبار

به گزارش فولادبان، سید صولت مرتضوی اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب در دیداری که دهه فجر ۱۴۰۱ با کارگزاران نظام داشتند، مباحث کلیدی را متذکر شدند و به ۲ مقوله مهم اقتصاد معدن و اقتصاد دریامحور اشاره و فرمودند که ما کشوری هستیم که دارای مجموعه‌ای از معادن ارزشمند اعم از سنگ آهن، ذغال سنگ، روی و طلا است که در کمربند معدنی جهان قرار دارد؛ اما به دلایل مختلف از حداقل منابع معادن خود استفاده کرده‌ایم.

وی بیان کرد: برخی از آگاهان و فعالان حوزه مس بر این باور هستند که اگر ما برنامه‌ریزی دقیقی برای استخراج این فلز داشته باشیم در دوره کمتر از پنج سال می‌توانیم ۱۲ میلیارد دلار صادرات مس داشته باشیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: اگر اقتصاد ما بر معادن و دریا متکی شود، توطئه اجانب در حوزه تحریم نیز به شدت کم اثر خواهد شد. ما می‌توانیم مس را تولید کنیم و سال‌ها در انبار خود نگه داریم و دچار آسیب نخواهند شد. اگر بتوانیم برای محصولات نفتی خود، ارزش افزوده پیدا کنیم آن‌وقت شرکت‌های تولید کننده نفت هستند که می‌گویند ما تحریم می‌کنیم.

مرتضوی گفت: یکی از نقاط ضعف کشورهای غنی این است که باید به واسطه ثروتی که دارد شرایط را طوری پیش ببرد که او بگویید من تحریم می‌کنم نه کشورهای مصرف کننده. ما بر این باور هستیم که با تفاهم و برقراری تعادل در حوزه تولید و با مطالعات جامع قادر خواهیم بود از صنعت تک محصولی یعنی نفت، کشور را نجات بدهیم و بخشی از ذخایر و دانش فنی خود که برای نسل‌های آینده نگه داریم.

وی در پایان بیان کرد: کار خوبی که همکاران ما در مجموعه «صدر تامین» انجام دادند و ارتباط و عنایتی که عزیزان در ارتش جمهوری اسلامی ایران داشتند، اقدامی بسیار مبارک و کار پر برکتی است. هم پهنه‌هایی که در اختیار ارتش قرار دارد برای انجام وظایف و رسالت‌های اصلی در اختیار ارتش باقی می‌ماند و هم معادن و ذخایری که وجود دارد با همکاری یکدیگر برای کمک به اقتصاد مقاومتی و رشد تولید در اختیار و استخدام دولت برای ایجاد فرصت‌های شغلی، کاهش ضریب جینی، رشد اقتصادی، افزایش تولید و بهره‌وری مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors