عضو هیات مدیره انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعهسازان خودروی کشور گفت: پس از دو سال حضور پیاپی قطعه سازان ایرانی در نمایشگاه «اتومبیلیتی» مسکو، بهتدریج آثار این حضور در حال هویدا شدن است و اگر ارتباطات به شکل درستی شکل بگیرد، شاهد اتفاقات خوبی در حوزه تولید و صادرات قطعات و خودرو خواهیم بود.
به گزارش فولادبان، ابراهیم دوستزاده با اشاره به حضور مسوولان انستیتو «نامی» روسیه در کشورمان، افزود: در روزهای گذشته مسوولان انستیتو نامی روسیه که در حقیقت تعیینکننده استراتژی صنعت خودروی این کشور است، در تهران حضور یافتند؛ این انستیتو ضمن ایدهپردازی در این صنعت، به ارائه خدمات تست برای خودروسازان و قطعه سازان، همچنین طراحی خودرو، طراحی پلتفرم، انتقال فناوری و غیره میپردازد.
وی خاطرنشانکرد: نمایندگان این انستیتو اعلام کردند که مطابق دستور رییسجمهور روسیه، تا سال ۲۰۳۵ باید ۸۰ درصد خودروهای موجود در این کشور و قطعات آنها داخلیسازی شود که فرصت بسیار خوبی برای صنعتگران ایرانی است.
عضو هیات مدیره انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعهسازان خودروی کشور با اشاره به نشست مسوولان این انستیتو با «منوچهر منطقی» معاون صنایع حمل و نقل وزارت صمت در روزهای گذشته، همچنین اعضای انجمن صنایع همگن قطعهسازی در روز گذشته، تصریح کرد: پس از این جلسات مقرر شد اقداماتی به صورت عاجل در دستور کار قرار گیرد و روسها خواستار سرعت بخشی به شکلگیری ارتباطات فیمابین شدند.
وی ادامه داد: مقرر شد کارگروههایی با تعداد افراد اندک، اما چابک و سریع در تصمیمگیری در دو کشور تشکیل شود که مورد حمایت خودروسازان و قطعه سازان دو کشور، همچنین وزارتخانههای صنعت طرفین باشد.
دوستزاده اضهار کرد: پس از آن، مقرر شده تفاهمنامه همکاری دوجانبه برای تولیدات مشترک بهمنظور رفع نیازهای طرفین به امضای رسمی برسد و بلافاصله پس از آن، فهرستی از نیازهای صنایع قطعهسازی و بازار خدمات پس از فروش روسیه و همچنین نیازمندیهای قطعه سازان ایرانی آماده خواهد شد تا بدانیم چه اجزا و قطعاتی باید به فوریت در اختیار صنایع خودروسازی دو کشور قرار بگیرد و تامین شود.
وی گفت: موضوع بعدی، تدوین استانداردهای مشترک بهمنظور تسهیل صادرات و واردات بین صنعتگران دو کشور است که مقرر شده یکی از زیرشاخههای کارگروه اصلی یاد شده به موضوع استانداردسازی بپردازد.
عضو هیات مدیره انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعهسازان خودروی کشور در پایان با بیان اینکه مقرر شده این جلسات تا حصول نتیجه هفته ای یکبار به صورت برخط و همچنین حضوری ادامه داشته باشد، تاکید کرد: برای تشکیل این کارگروه از همفکری و مشورت مسوولان وزارت صمت، خودروسازان، انجمن صنایع همگن قطعهسازی و همچنین انجمن صنفی سازندگان قطعات و مجموعههای خودرو استفاده خواهد شد تا تیمی زبده از بهترین نفرات شکل گیرد که موارد بدون فوت وقت و در کوتاهترین زمان ممکن اجرایی شود.