جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 18 مهر 1402 - 1 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0
وزیر صنعت، معدن و تجارت:

قیمت‌گذاری خودرو باید به‌عهده وزیر صمت باشد

وزیر صمت با بیان این‌که قیمت‌گذاری خودرو باید به‌عهده وزیر صمت باشد، گفت:‌ هم‌اکنون نهاد‌های مختلف در این موضوع مسئول هستند و وظایف خود را هم انجام نمی‌دهند.

قیمت‌گذاری خودرو باید به‌عهده وزیر صمت باشد اخبار

به گزارش فولادبان، عباس علی‌آبادی گفت: تصمیمات مربوط به قیمت‌گذاری خودرو باید به‌عهده وزیر صمت باشد، اما هم‌اکنون نهاد‌های مختلف در این موضوع مسئول هستند و وظایف خود را هم انجام نمی‌دهند.

وی بیان کرد: در مورد قیمت‌گذاری خودرو مدتی است که دچار یک تعلل عمدی شده‌ایم، در زمان حاضر خودروساز نمی‌تواند خودش محصولات را بفروشد و برای همین پول قطعه‌ساز را هم نمی‌تواند پرداخت کند و با چنین روندی زنجیره تأمین قطعات دچار مشکل می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در حال شکستن انحصار بازار خودرو هستیم و دراین‌باره قوانین واردات را مشخص کرده‌ایم، زیرا در یک رقابت سالم، صنایع رشد می‌کنند، البته واردات خودرو‌های نو برای همه مردم امکان‌پذیر است و برای واردات دست‌دوم هم اقدام می‌شود.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors