به گزارش خبرنگار فولادبان، امروز شنبه بیست و هشتم مرداد ماه ۱۴۰۲، از یک میلیون و ۵۷۵ هزار و ۹۸۱ تن محصول فولادی در تالار صنعتی بورس کالا، ۵۳۹ هزار و ۵۳۹ تن یعنی معادل ۳۴ درصد محصولات به معامله رسیدند.
در همین حال، ۱۱ هزار و ۵۰۰ تن شمش بلوم در دسترس مشتریان قرار گرفت و ۲۶ درصد آن، یعنی ۳ هزار و ۲۰ تن به فروش رسید. ضمن اینکه قیمت میانگین موزون ثبت شده برای این محصول ۲۲۰ هزار و ۶۸۶ ریال است که نسبت به قیمت پایه کاهش ۲ درصدی را رقم زد.
همچنین، ۴۱۸ تن از حجم عرضه شده میلگرد ساده صنعتی، مورد معامله قرار گرفت. ضمن اینکه این محصول با قیمت ۲۸۲ هزار و ۸۱۴ ریال به فروش رسید که نشان از افت ۵٫۸ درصدی قیمت این محصول دارد.
امروز فروشندگان میلگرد آلیاژی، به میزان ۲هزار تن از این محصول عرضه کردند و با استقبال گرم مشتریان تمام آن به فروش رفت.
علاوه بر این، ۷ هزار و ۸۰۶ تن میلگرد کلاف در دسترس مشتریان قرار گرفت که تنها یک درصد آن خریداری شد. ضمن اینکه قیمت میانگین موزون ۲۳۶ هزار و ۴۴۴ ریال برای میلگرد کلاف به ثبت رسید.
مشتریان تیرآهن هم امروز ۱۰۰ درصد حجم عرضه این محصول یعنی معادل ۴ هزار و ۷۱ تن را با قیمت میانگین موزون ۲۵۸ هزار و ۸۰۸ ریال خریداری کردند.
در ادامه، تمام ۴۵ هزار و ۷۰۰ تن ورق سرد خودرو با قیمت ۳۱۷ هزار و ۳۲۰ ریال به فروش رسید که این قیمت تغییری نسبت به قیمت پایه این محصول نداشت.
در همین حال، ۶۱ درصد ورق سرد لوازم خانگی یعنی ۹ هزار و ۲۵۰ تن آن با همان قیمت پایه یعنی ۳۲۳ هزار و ۴۲۳ ریال به فروش رسید.
همچنین، ورق گالوانیزه خودرو و ورق گرم خودرو هم روز خوبی را سپری کردند و به ترتیب به میزان ۱۰۰ و ۸۳ درصد معامله شدند. ضمن اینکه این دو محصول به ترتیب با قیمت های ۴۰۱ هزار و ۹۰ ریال و ۲۷۲ هزار و ۷۰۶ ریال به فروش رسیدند.
در پایان، مشتریان تنها ۳ درصد کنسانتره سنگ آهن یعنی معادل ۲۰ هزار تن را با قیمت موزون ۳۵ هزار و ۶۶۱ ریال خریداری کردند.