مشاور وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: برای عرضه شرکتهای دانشبنیان در بازار سرمایه، بازار ویژهای در نظر گرفته شده است.
به گزارش فولادبان، مراسم رونمایی از نظام جدید ارزشگذاری داراییهای نامشهود با حضور وزیر اقتصاد، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در محل وزارت اقتصاد برگزار شد.
در این مراسم روحالله ابوجعفری، مشاور وزیر اقتصاد گفت: تا دو روز آینده سالگرد ابلاغ آئین نامه اجرایی حمایت از شرکتهای دانش بنیان در کشور است و ارزشگذاری شرکتهای دانش بنیان اهمیت دارد. برای این منظور یک بازار تخصصی برای پذیرش شرکتهای دانشبنیان در فرابورس در نظر گرفته شده است و شرکتهای دانشبنیان در این بازار پذیرش میشوند.
مشاور وزیر اقتصاد افزود: شرکتهای دانش بنیان در حوزههای گمرک، بیمه، بانک و سایر رشتهها هستند که ویژگی مهم آن داراییهای نامشهود مانند حق اختراع، برند و فناوریهای دانشبنیان است که در حال حاضر شرکتهای دانشبنیان نقش مهمی در اقتصاد جهانی پیدا کردهاند.
ابوجعفری تصریح کرد: در 25 سال گذشته سرمایهگذاری بر روی داراییهای فیزیکی در دنیا 13 درصد کاهش یافته اما سرمایهگذاری در داراییهای نامشهود با 25 درصد افزایش همراه شده است.
به گفته وی، اگر داراییهای نامشهود در نظر گرفته نشوند، شرکتهای دانش بنیان به مرور مشمول ماده 141 قانون تجارت و ورشکسته میشوند اما توجه به داراییهای نامشهود آنها از این امر جلوگیری میکند.
وی یادآور شد: در عین حال، نباید در ترازنامه شرکتها براساس استاندارد 17 داراییهای موهومی بهجای دارایی نامشهود معرفی شود.
مشاور وزیر امور اقتصادی و دارایی اظهار داشت: شرکتهای دانشبنیان به تدریج نقش بیشتری در اقتصاد کشور پیدا میکنند.