جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 01 مرداد 1402 - 2 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0
گزارش فولادبان از نوسانات بازار سرمایه – یکشنبه یکم مرداد ماه؛

بورس تهران مردادماه را قرمزپوش آغاز کرد/ رشد 557 واحدی شاخص فلزات اساسی

فولادبان از پایان معاملات بورس اوراق بهادار در روز یکم مرداد 1402 گزارش می‌دهد.

بورس تهران مردادماه را قرمزپوش آغاز کرد/ رشد 557 واحدی شاخص فلزات اساسی اخبار آمار معاملات بورس کالا, اخبار بازار اصلی بورس, ارزش معاملات بازار بورس, بورس اوراق بهادار, بورس تهران, تابلو معاملات بورس کالا, شاخص فلزات اساسی, شاخص هم وزن, نماد بکام در بورس, نماد ثمسکن در بورس, نماد حکشتی در بورس, نماد رمپنا در بورس, نماد زکوثر در بورس, نماد شبریز در بورس, نماد شبندر در بورس, نماد شتران در بورس, نماد فارس در بورس, نماد وبملت در بورس

به گزارش خبرنگار فولادبان، روند نزولی بازار سرمایه امروز یکشنبه، یکم مردادماه هم ادامه یافت؛ اگر چه امروز رنگ قرمز معاملات کمرنگ‌تر بود. البته شاخص هم وزن که روز گذشته کانال 700 هزار واحدی را از دست داده بود، توانست با رشد متعادلی، آن را از معامله گران پس بگیرد. در مجموع بازار امروز متعادل با برتری گرایشات مثبت به منفی دنبال شد.

در این راستا، امروز ارزش بازار بورس در پایان معاملات به حدود 4 هزار و 14 میلیارد تومان رسید و حقوقی‌ها 198 میلیارد تومان از حقیقی‌ها خرید کردند. از سوی دیگر، تعداد نمادهای مثبت 139 نماد و تعداد نمادهای منفی 125 نماد در پایان معاملات ثبت شد.

همچنین گروه‌های خودرو، فرآورده نفتی و محصولات شیمیایی به ترتیب با ارزش معامله 252 میلیارد تومان، 243 میلیارد تومان و 166 میلیارد تومان برترین صنایع بازار هستند که بیشترین حجم معامله را به ثبت رساندند. همین موضوع شرایط را برای بازار سرمایه فراهم کرد تا معاملات دومین روز هفته قرمز رنگ به پایان برسد.

در همین حال، شاخص کل بورس امروز در زمان بسته شدن معاملات 6 هزار و 189 واحد افت داشت و به یک میلیون و 976 هزار و 944 واحد رسید. شاخص کل هم ‌وزن نیز تا پایان معاملات 2 هزار و 60 واحد افزایش یافت و در ارتفاع 702 هزار واحدی قرار گرفت. همچنین شاخص فلزات اساسی با رشد 557 واحدی، رقم یک میلیون و 471 هزار و 513 واحد را نشان داد.

نمادهای «شبندر»،«فارس»،«شتران»،«رمپنا»،«حکشتی»،«وبملت»و«ومعادن» بیشترین تاثیر را در روند نزولی شاخص کل داشتند. علاوه بر این، نمادهای «ونوین»،«زکوثر»،«رمپنا»،«وایران»و«ثمسکن» بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند. همچنین نمادهای «ونفت»،«شبندر»،«بکام»،«شبریز»و«شیراز» بیشترین کاهش قیمت را در بازار امروز رقم زدند.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors