معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه با اشاره با رویکرد دولت سیزدهم در زمینه صادرات، گفت: این دولت رویکرد متفاوتی در زمینه صادراتی در پیش گرفته و موافقت نامه های مختلفی برای زمینه رشد و توسعه کشور امضا شده است.
به گزارش فولادبان، مهدی صفری در آئین گشایش نمایشگاه پنجمین نمایشگاه توانمندی های صادراتی ایران در سالن اجلاس سران با قدردانی از حمایت های رئیس جمهور برای برگزاری این رویداد، گفت: این نمایشگاه متفاوت از سنوات قبل برنامه ریزی شده است که به نتایج مثبت آن خوشبین هستیم.
به گفته وی، در این نمایشگاه بیش از ۷۰۰ شرکت و هلدینگ ایرانی دستاوردهای صادراتی و توانمندی ها تولیدی خود را به نمایشگاه گذاشتهاند که این شرکتها در ۱۲ حوزه صنعتی، خدماتی از جمله پتروشیمی و صنایع غذایی و محصولات دانش بنیان است.
وی افزود: برگزاری این نمایشگاه با این حجم و ابعاد نشاندهنده عزم و اراده دولت سیزدهم و حمایت از صادرکنندگان و به ویژه شرکتهای دانش بنیان است.
همسایگان، آسیا، آفریقا و آمریکای لاتین اولویتهای دولت سیزدهم
معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه با اشاره با رویکرد دولت سیزدهم در زمینه صادرات، عنوانکرد: دولت سیزدهم رویکرد متفاوتی در زمینه صادراتی در پیش گرفته و موافقت نامه های مختلفی برای زمینه رشد و توسعه کشور امضا شده است. کشورهای همسایه و کشورهای آسیایی و آفریقایی و آمریکای لاتین از اولویت های دولت سیزدهم برای همکاری اقتصادی و بازرگانی هستند.
صفری با بیان اینکه انتظار داریم فعالان اقتصادی و صادرکنندگان ایرانی از این فرصت مهم به بهترین شکل ممکن، استفاده کنند، تصریح کرد: وزارت کشور و استانداران در برگزاری این نمایشگاه بسیار همراه بوده اند.
وی با بیان اینکه در این نمایشگاه حدود هزار تَن از فعالان اقتصادی از ۶۰ کشور حضور دارند، گفت: تمهیدات گسترده ای برای میزبانی از این تعداد شرکتها اندیشیده شده است و امیدواریم بتوانیم میزبانخوبی باشیم.
معاون وزیر امور خارجه یادآور شد: شرکت های حاضر در این نمایشگاه در ردیف معتبرترین شرکت های صادرکننده هستند و شرکای خارجی می توانند با اطمینان خاطر با همتای ایرانیمتناسب با فعالیت خود قرارداد های خود را منعقد کنند.
معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه اضافه کرد: نه تنها در صادرات و واردات بلکه در سایر زمینه ها اعم از سرمایه گذاری و تامین مالی تبادل فرآوری و ترانزیت آماده همکاری با شرکای خارج هستیم. در موضوع تامین مالی با شرکای خارجی تفاهم های خوبی داشته ایم که در دشد تولید و صادرات اثر گذار است.
صفری با اشاره به سند تحول در دولت سیزدهم گفت: در برنامه دولت سیزدهم موسوم به برنامه تحول بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار پروژه پیشبینی شده است که ویژه در حوزه های زیرساختهای هوایی و ریلی و بندری و فرودگاه سازی و توسعه صنایع بالادستی و پایین دستی و قطار سریع السیر و خودروهای برقی و بیمارستان سازی و حوزه آب شیرین کن ها و ..است.از همکاری شرکای خارجی تشکر میکنیم.
عزم ایران برای احیای جایگاه تاریخی خود در جاده ابریشم
وی در ادامه بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران تصمیمگرفته با توجه به جایگاه تاریخی خود در مسیر جاده ابریشم ظرفیت های بالقوه و بالفعل اقتصادی کشور، زیرساخت های ترانزیت خود را توسعه بخشد و در این چهارچوب آماده همکاری با همه کشورها است. مسیر ترانزیتی ایران از منظر کاهش هزینه دارای مزیت های فراوانی برای فعالان اقتصادی است.
معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه تصریح کرد که دولت جمهوری اسلامی ایران به صورت همه جانبه از گسترش و توسعه همکاری ِشرکت های ایرانی با شرکای خود حمایت و پشتیبانی میکند و آمادگی دارد این مسیر را مرتفع سازد.