جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار بازار آهن و فولاد 16 اردیبهشت 1402 - 1 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0
یک فعال فولادی در گفتگو با فولادبان مطرح کرد:

کاهش سودآوری صنعت فولاد تا چند ماه آینده 

یک فعال فولادی گفت: با توجه به قطعی برق در ماه‌های آینده و کاهش عرضه، موجودی انبارها برای تولید محصولات از سوی فعالان این صنف افزایش می‌یابد و علاوه بر این، ریسک شرکت‌های پایین دست این شرکت‌ها نیز کاهش خواهد یافت. 

کاهش سودآوری صنعت فولاد تا چند ماه آینده  اخبار بازار آهن و فولاد

محمدصادق مدرسی در گفتگو با فولادبان با اشاره به وضعیت برق فولادی‌ها با گرم شدن هوا اظهار کرد: در چند سال اخیر محدودیت‌های برق صنایع براساس برنامه زمان‌بندی کاهش پیدا کرده است.

وی گفت: شرکت‌های فولادی موظف هستند تولید خود را در فصول گرم سال، حداقل به مدت یک ماه متوقف و در ماه‌های دیگر ظرفیت تولید را کاهش دهند.

این فعال فولادی افزود: البته این تعطیلی در صنایعی مانند سیمان و مس اجباری نیست. به طور کلی می‌توان گفت، محدودیت‌های برق، تولید صنایع فولاد را حدود ۴ تا ۵ درصد کاهش داده درحالی‌که این مسائل بر صنایعی چون مس، آلومینیوم و سیمان تاثیرگذار نیست.

وی معتقد است: از آنجا که نرخ برق برای شرکت‌های فولادی حدود ۴ درصد افزایش داشته، رشد دوباره نرخ‌ها سود این شرکت‌ها را نیز به تناسب کاهش می‌دهد.

مدرسی تصریح کرد: هرچند با افزایش ۱۲ هزار مگاواتی ظرفیت نیروگاه‌ها این مشکل در بازه زمانی حداکثر سه ساله حل می‌شود اما قطعی برق این صنایع اجحافی در حق سهامداران این شرکت‌ها خواهد بود، این گفته‌ها در حالی است که این صنایع به علت حضور در استان‌های خشک، در فصول گرم سال شرایط نامساعدی خواهند داشت.

وی با اشاره به تأثیر عوارض صادراتی در سودآوری فولادسازان، اظهارداشت: موضوع عوارض صادراتی شرکت‌های فولادی در تضاد با منافع سهامداران است. با این وجود، اگر برآوردها محقق شود، با افزایش ظرفیت نیروگاهی مشکلات صنایع حل خواهد شد اما تولید آنها حدود ۴ تا ۵ درصد کاهش می‌یابد.

مدرسی در پایان با بیان اینکه با توجه به قطعی برق در ماه‌های آینده و کاهش عرضه، موجودی انبارها برای تولید محصولات از سوی فعالان این صنف افزایش می‌یابد و ریسک شرکت‌های پایین دست این شرکت‌ها نیز کاهش خواهد یافت، خاطرنشان کرد: قطعی برق به جز صنعت فولاد، ریسک خاصی را متوجه صنایع سیمان و آلومینیوم نخواهد کرد اما با افزایش نرخ‌ها، حدود ۱۰ تا ۱۲ درصد فروش سیمانی‌ها به هزینه برق اضافه خواهد شد که از این جهت باعث کاهش سودآوری صنایع می‌شود.

 

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors