عضو کمیسیون صنایع و معادن اتاق بازرگانی ایران گفت: با توجه به تجربیات شکسته خورده همین چند سال گذشته در خصوص سرکوب نرخ ارز با هدف کنترل تورم، دیگر بر هیچ کس پوشیده نیست که دخالتهای دستوری در سازوکار بازار تنها به متضرر شدن تولیدکننده و مصرف کننده منتهی میشود.
به گزارش فولادبان، بهرام شکوری اظهارداشت: با توجه به تجربیات شکسته خورده همین چند سال گذشته در خصوص سرکوب نرخ ارز با هدف کنترل تورم، دیگر بر هیچ کس پوشیده نیست که دخالتهای دستوری در سازوکار بازار تنها به متضرر شدن تولیدکننده و مصرف کننده منتهی میشود.
عضو کمیسیون صنایع و معادن اتاق بازرگانی ایران گفت: سرکوب نرخ ارز نه تنها عامل متضرر شدن تولیدکننده است، بلکه سبب میشود مصرف کننده نهایی هیچ گاه محصول را با قیمتهای مناسب و ارزان و با نرخهای نیمایی دریافت نمیکند و تنها رانتی به جیب دلالان میرود.
وی تصریح کرد: در شرایط فعلی مشکل از آنجا آغاز میشود که با سیاستگذاریهای اشتباه نظیر محاسبه قیمت پایه بر مبنای ارز نیما، تولیدکننده داخلی در یک بخش از زنجیره به خرید با قیمتهای پایین علاقهمند میشود اما در نهایت محصول نهایی با قیمت دلار ارزان به مردم نمیرسد.