جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 27 دی 1401 - 2 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

بازار بندر شانگ‌های کاهشی شد / میلگرد کلاف صعودی شد

بررسی آخرین به‌روزرسانی معاملات بورس فلزات بندر شانگ‌های نشان می‌دهد معاملات نیمی از محصولات فلزی در این بازار با کاهش قیمت مواجه شدند. در این میان، میلگرد کلاف رشد قیمتی را تجربه کرد.

به گزارش فولادبان، براساس آخرین به‌روزرسانی معاملات بورس فلزات بندر شانگ‌های، قیمت متوسط میلگرد با کاهش 8 یوآنی، با قیمت ۴ هزار و 78 یوآن به فروش رفت که این نرخ نسبت به روز قبل، افت 0.19 درصدی را نشان می دهد.

این در حالی است که متوسط قیمت فولاد ضد زنگ در بازار بندر شانگ‌های با افت 3 یوآنی و افت 0.01 درصدی نسبت به روز قبل، بر روی نرخ ۱۶ هزار و 923 یوآن ایستاد.

علاوه بر این، متوسط قیمت ورق گرم در بازار بندر شانگ‌های نسبت به روز قبل، 5 یوآن کاهش یافت و به 4 هزار و 125  یوآن رسید.  به عبارت دیگر، متوسط قیمت این محصول نسبت به روز قبل از افت 0.1 درصدی حکایت دارد.

همچنین قیمت میلگرد کلاف در این بازار امروز با افزایش 15 یوآنی و 0.3 درصد رشد نسبت به روز قبل، با نرخ 4 هزار و 867 یوآن معامله شد.

 

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors