جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
عینک فولادی 23 آذر 1401 - 2 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

بورس فلزات لندن قرمز پوشید/ نرخ ورق گرم چین ثابت ماند

بررسی معاملات روز گذشته محصولات فولادی در مهم‌ترین بورس فلزات اروپا (LME) نشان می‌دهد در آخرین ساعات معاملاتی در بورس لندن، تمامی مقاطع به غیر از ورق گرم چین ( بدون تغییر قیمت)، کاهش قیمت را تجربه کردند.

بورس فلزات لندن قرمز پوشید/ نرخ ورق گرم چین ثابت ماند عینک فولادی

به گزارش فولادبان، براساس اطلاعات تابلوی معاملات بورس فلزات لندن، قیمت هر تن میلگرد برای تحویل روز با کاهش 5 دلار، به نرخ 667 دلار رسید. همچنین قراردادهای آتی تحویل یک ماهه میلگرد با افت 2.5 دلاری، با قیمت 668 دلار و 50 سنت، در هر تن منعقد شد.

در این میان، هر تن قراضه برای تحویل روز با کاهش2 دلاری، با نرخ 389 دلار فروخته شد، ضمن اینکه قراردادهای آتی تحویل یک ماهه با 0.5 دلار کاهش نسبت به روز گذشته خود، با قیمت 391 دلار به ازای هر تن مورد معامله قرار گرفت.

قراردادهای آتی یک ماهه ورق گرم فوب آمریکا با 6 دلار و 81 سنت کاهش، به نرخ 659 دلار و 55 سنت رسید.

علاوه بر این، نرخ قراردادهای آتی یک ماهه ورق گرم فوب چین بدون تغییر قیمت، به نرخ 578 دلار درهرتن معامله شد.

 

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors