کمیسیون توسعه و اصلاحات ملی چین اعلام کرده است که بزرگترین مصرفکننده فلزات جهان ظرف 5 سال آینده، مصرف آهن قراضه خود را 23 درصد افزایش خواهد داد.
به گزارش فولادبان؛ چین قصد دارد مصرف قراضه فولاد را تا سا ل 2025 بالغ بر 23 درصد افزایش دهد و به 320 میلیون تن برساند. این اقدام برای اطمینان از تأمین منابع تولید فولاد و انجام تعهدات آب و هوایی این کشور، صورت خواهد گرفت.
بر اساس گزارش رویترز کمیسیون توسعه و اصلاحات ملی چین (NDRC) اعلام کرد بزرگترین مصرفکننده فلزات در جهان ظرف 5 سال آینده تولید محصولات غیر آهنی بازیافتی خود را از 14.5 میلیون تن در سال 2020 به 20 میلیون تن افزایش میدهد.
این نهاد برنامهریز دولتی در بیانیهای نوشت: این برنامه شامل اهداف چهار میلیون تن مس بازیافتی، 11.5 میلیون تن آلومینیوم بازیافتی و 2.9 میلیون تن سرب بازیافتی است.
کمیسیون NDR همچنین متعهد شد که میزان جایگزینی منابع تجدیدپذیر به جای منابع اولیه را افزایش دهد و استفاده از سنگ معدنهای کمعیار، سدهای باطله و سایر منابع را افزایش دهد.
طبق این گزارش، مصرف قراضه فولاد چین در سال 2020 حدود 260 میلیون تن بود که میتواند جایگزین 410 میلیون تن سنگآهن مصرفی با عیار 62 درصد شود.
این کشور سالانه بیش از یک میلیارد تن سنگآهن وارد میکند که بیش از 80٪ کل مصرف آن را تشکیل میدهد.
افزایش قیمت جهانی فلزات باعث افزایش تورم تولید در چین در سال جاری شده است و مقامات را وادار به برداشتن اقدامات زیادی برای کاهش سفتهبازیها کرده است. قیمت سنگآهن با عیار 62 درصد آهن برای تحویل به چین تاکنون در سال جاری میلادی 38٪ جهش داشته است.
کمیسیون توسعه و اصلاحات ملی چین در این باره اعلام کرده است: زنجیره تأمین جهانی به طور جدی از عوامل غیراقتصادی شوکه شده و افزایش عدم اطمینان منابع، چالش بزرگی برای امنیت منابع چین است.
بر اساس این بیانیه، این طرح همچنین به چین در دستیابی به اهداف اوج کربن و خنثیسازی کربن کمک خواهد کرد.
چین قصد دارد انتشار گازهای گلخانهای خود را قبل از سال 2030 به اوج برساند و تا سال 2060 صفر کند.
بخش فولاد حدود 15 درصد کل انتشار کربن چین را تولید میکند در حالی که سهم صنعت غیر آهنی حدود 4.7 درصد است.