جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 13 تیر 1400 - 3 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

گزارش اندیشکده آمریکایی از روند کاهش آلایندگی صنعت فولاد چین

طبق نظر اندیشکده آمریکایی Global Energy Monitor اگر چین می‌خواهد به هدف صفر کردن تولید کربن تا سال 2060 برسد باید بخش فولاد خود را از فرآیند پرکربن فعلی به تولید فولاد الکتریکی سوق دهد.

به گزارش فولادبان و به نقل از South China Morning Post، در گزارش Global Energy Monitor آمده است، کاهش انتشار دی‌اکسید کربن در کارخانه‌های فولاد برای دستیابی به اهداف آب و هوایی پکن بسیار مهم است، زیرا این بخش بسیار گسترده است و بیش از نیمی از ظرفیت تولید فولاد در جهان را تشکیل می‌دهد.

بر اساس این گزارش، فولادسازان این کشور بیش از 60 درصد از فولاد جهان را تولید می‌کنند و این بخش 15 درصد از انتشار دی‌اکسید کربن چین را تشکیل می‌دهد. این امر باعث می‌شود که پس از بخش برق که حدود 40 درصد از کل گازهای آلاینده را تولید می‌کند، به دومین عامل بزرگ انتشار گازهای آلاینده در این کشور تبدیل شود.

اندیشکده Global Energy Monitor افزوده است سازندگان فولاد می‌توانند با حرکت به یک فرآیند کم‌مصرف کربن، برای کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای اقدام کنند. بیش از 75 درصد کارخانجات فولادی چین از فرآیند پرکربن به نام کوره بلند، کوره اکسیژن یا BF-BOF استفاده می‌کنند. طبق این گزارش، 93 درصد از ظرفیت تولید فولاد در چین از این فرآیند استفاده می‌کند در حالی که در سراسر جهان این سهم 75 درصد است.

کیتلین سوالک، نویسنده اصلی گزارش Global Energy Monitor گفت: برای کربن‌زدایی بخش فولاد، چین باید از ساخت فولاد BF-BOF به فولادسازی کوره قوس الکتریکی (EAF) سوق داده شود.

وی گفت: ساخت کارخانه‌های جدید فولاد BF-BOF ریسک عمده دارایی را برای این کشور به همراه دارد، به‌ویژه با عوارض ظرفیت مازاد، بنابراین هر ظرفیت جدید در چین باید فرآیندهای کم انتشار مانند کوره‌های قوس الکتریکی مبتنی بر قراضه باشد.

این گزارش بر اساس اولین بررسی جامع از همه کارخانه‌های تولید فولاد خام در جهان با ظرفیت حداقل 1 میلیون تن در سال انجام شده است. در این تحقیق 553 کارخانه تولید فولاد به نمایندگی از 82 درصد ظرفیت نصب شده جهان و همچنین 42 مورد پیشنهاد امکانات جدید بررسی شد.

این گروه دریافته که بیش از 60 درصد ظرفیت جهانی فولادسازی از فرآیند پرکربن BF-BOF استفاده می‌کند.

علاوه بر این، تخمین زده می‌شود که اگر صنعت فولاد به ساخت کوره‌های بلند با استفاده از زغال‌سنگ ادامه دهد، می‌تواند با 70 میلیارد دلار دارایی‌های استهلاک‌شده مواجه شود، زیرا این فناوری با کاهش انتشار کربن در سراسر جهان منسوخ می‌شود.

در این گزارش آمده است که تمام کوره‌های بلند موجود که از زغال‌سنگ استفاده می‌کنند باید با بهترین فن‌آوری موجود مجهز شده و یا تعطیل شوند و همچنین لازم است که فن‌آوری‌های جدید تولید فولاد با آلایندگی پایین، توسعه یابد.

هدف چین رسیدن به میزان انتشار خالص صفر قبل از 2060 و حداکثر میزان انتشار کربن قبل از 2030 بوده است. این تعهد کارخانه‌های فولادسازی این کشور را تحت فشار قرار داده است تا روند کربن‌زدایی را تسریع کنند. پکن در حال حاضر ظاهراً در حال تدوین برنامه‌ای برای صنعت فولاد است که طی چهار سال به حداکثر میزان آلایندگی برسد و 30 درصد آن را تا سال 2030 کاهش دهد.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors