جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 29 شهریور 1402 - 2 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0
در گفتگوی کارشناس فولادی با فولادبان مطرح شد؛

خروج صنعت فولاد از رکود با رونق صادرات/ تنها راه تداوم تولید فولادچیست؟

یک کارشناس فولادی گفت: برای خروج از رکود و حل مساله مازاد عرضه فولاد کشور، رونق صادرات ضروری است.

خروج صنعت فولاد از رکود با رونق صادرات/ تنها راه تداوم تولید فولادچیست؟ اخبار

امیرحسین سبحانی نژاد در گفتگو با فولادبان با بیان اینکه صادرات راهکاری برای توسعه اقتصادی و صنعتی کشور‌ها محسوب می‌شود، اظهار کرد: تسهیل صادرات، راهکاری برای بهبود عملکرد صنایع و به دنبال آن ارتقای وضعیت اقتصاد کشور است.

وی با بیان اینکه در ۴ دهه اخیر فولاد کشور با تکیه بر ظرفیت‌های معدنی و انرژی شکل گرفته توسعه پیدا کرده است، گفت: ظرفیت‌سازی انجام شده در این زنجیره به ‌مراتب بالاتر از نیاز داخلی برآورد می‌شود، بنابراین صادرات تنها راه تداوم تولید و حفظ موقعیت‌های شغلی در زنجیره فولاد کشور است.

سبحانی نژاد نصریح کرد: همچنین با توجه به چالش‌های ناشی از تحریم که عملکرد صنعتگران فولاد کشور را تحت تاثیر منفی قرار داده است، از سیاست‌گذاران انتظار می‌رود امتیازاتی را در اختیار صنعتگران قرار دهد.

این کارشناس فولادی با اشاره به زمان خروج رکود از بازار فولاد گفت: شروع فصل سرما موضوعی است که می‌تواند به رکود مصرفی در بخش مقاطع طویل فولادی کشور در هفته‌‌‌های آینده اضافه کند. عموما فصل‌های بهار و تابستان زمان رونق بازار مقاطع طویل فولادی است؛ هر چند افت محسوس ساخت ‌‌‌و ساز در بخش مسکن در بیش از یک سال گذشته باعث شد تا این بازار در این فصول رنگ رونق را به خود نبیند.

سبحانی نژاد راهکارهای خروج رکود در فولاد را اینگونه عنوان کرد: کاهش نرخ سود سپرده بانکی و متناسب سازی آن با نرخ تورم باید در اولویت تدابیر دولت برای حل مائله رکود به ویژه برای صنایع سرمایه‌بر مانند فولاد قرار گیرد.

وی در پایان اظهارداشت: برای خروج بازار فولاد از رکود و حل مساله مازاد عرضه فولاد کشور، رونق صادرات ضروری است، ضمن اینکه کلید توسعه صادرات در درجه اول واقعی سازی نرخ ارز است، چرا که با توجه به نرخ برابری فعلی ریال با دلار، درهم و یورو و همچنین بحث بازگشت ارز حاصل از صادرات، عملاً صادرات برای صادر کننده صرفه اقتصادی ندارد.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors