بررسی معاملات روز گذشته محصولات فولادی در مهمترین بورس فلزات اروپا (LME) نشان میدهد در آخرین ساعات معاملاتی در بورس لندن روند کاهشی قیمت اکثر مقاطع همچنان ادامه دارد. در این میان، ورق گرم چین بیشترین کاهش قیمت را در میان دیگر مقاطع از آن خود کرد.
به گزارش فولادبان، براساس اطلاعات تابلوی معاملات بورس فلزات لندن، قیمت هر تن میلگرد برای تحویل روز 2 دلار کاهش یافت و به نرخ 663 دلار رسید. همچنین قراردادهای آتی تحویل یک ماهه میلگرد نیز با افت 1.5 دلاری، با قیمت 668 دلار در هر تن منعقد شد.
در این میان، هر تن قراضه برای تحویل روز 10 دلار کاهش داشت و با نرخ 350 دلار فروخته شد، ضمن اینکه قراردادهای آتی تحویل یک ماهه این محصول با رشد 3 دلاری، با قیمت 368 دلار به ازای هر تن مورد معامله قرار گرفت.
قراردادهای آتی یک ماهه ورق گرم فوب آمریکا با رشد 2.5 دلاری به نرخ جهانی سال 2020 ( نرخ 795 دلار و 50 سنت) رسید.
علاوه بر این، نرخ قراردادهای آتی یک ماهه ورق گرم فوب چین 24 دلار و 50 سنت کاهش داشت و با قیمت 547 دلار و 50 سنت در هر تن معامله شد.