جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 08 مرداد 1405 - 2 ساعت پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0
گزارش فولادبان از معاملات «پشت خطی»

دلار کمی آرام گرفت/ سکه اندکی ریخت

فولادبان از تغییرات قیمت‌ها در بازار ارز، طلا و سکه در معاملات بعد از ظهر بازار آزاد در روز ۸ مرداد ۱۴۰۵ گزارش می‌دهد.

به گزارش خبرنگار فولادبان، تا ساعت ۱۳:۰۰ روز پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵، قیمت دلار در بازار آزاد با افت ۶۰۰ تومانی نسبت به صبح امروز، به ۱۹۲ هزار و ۹۵۰ تومان رسید و نرخ یورو هم با کاهش ۶۰۰ تومانی، رقم ۲۲۱ هزار را ثبت کرد. در حالی که قیمت دلار در صرافی ملی امروز ۱۵۲ هزار و ۷۸۶ تومان اعلام شده است که نسبت به روز گذشته ۳۵۹ تومان بیشتر شده است.

علاوه بر این‌ها، نرخ درهم امارات در بازار آزاد نیز به ۵۲ هزار و ۱۷۰ تومان رسیده که کاهش ۱۵۰ تومانی نسبت به صبح امروز را نشان می‌دهد. همچنین یوآن چین هم با افت ۱۰۰ تومانی رقم ۲۸ هزار و ۶۴۰ تومان را ثبت کرده و لیر ترکیه هم با افت ۱۰ تومانی به رقم ۴ هزار و ۱۳۰ تومان رسیده است.

از بازار سکه و طلا هم خبر می‌رسد که قیمت سکه امامی با کاهش ۵۰۰ هزار تومانی نسبت به صبح امروز، رقم ۱۸۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان را تجربه کرده است. هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز با کاهش ۱۱ هزار و ۵۴۰ تومانی مواجه شده و به نرخ ۱۸ میلیون و ۶۸۷ هزار و ۳۸۰ تومان رسیده است. همچنین هر اونس طلا در بازار جهانی، ۴ هزار و ۶۸ دلار معامله می‌شود که حدود ۲۳ دلار از صبح امروز بیشتر است.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors