جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 16 فروردین 1405 - 7 ساعت پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0
سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت مطرح کرد؛

ظرفیت‌های داخلی مانع توقف تولید در صنعت فولاد می‌شود

لطیفی حمله به زیرساخت‌های ایران را محکوم کرد و گفت با وجود آسیب به برخی واحدها، تولید کشور متوقف نخواهد شد.

به گزارش فولادبان، سید روح الله لطیفی، سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صنعت، معدن و تجارت ضمن محکومیت حمله های آمریکایی- صهیونیستی به زیرساخت ها اظهار داشت: حمله به اهداف غیرنظامی از جمله مدارس، زیرساخت‌های حیاتی، کارخانه‌ها، پل‌ها، نیروگاه‌ها و مراکز انتقال برق، مغایر با کنوانسیون چهارگانه ژنو و قواعد عامره نظام بین‌الملل است.

وی افزود: این حملات که شامل آسیب رساندن به مراکز درمانی، مجروحان جنگی، نیروهای امدادی، آلوده کردن منابع آب و ایجاد آتش‌سوزی‌ می‌شود، نه تنها خطای بزرگی برای کشورهای مهاجم محسوب می‌شود، بلکه می‌تواند پیامدهای حقوقی و بین‌المللی جدی برای آن‌ها در پی داشته باشد.

سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صنعت، معدن و تجارت، با بیان اینکه حملات به زیرساخت‌های ایران از جمله مدرسه میناب، پل کرج، نیروگاه‌ها، کارخانه‌ها و حتی صنعت فولاد نشان‌دهنده خباثت دشمن و گناهی نابخشودنی است گفت: این اقدامات با هدف فشار بر زندگی مردم و تضعیف توان اقتصادی کشور انجام می‌شود و نشان‌دهنده عدول از چارچوب‌های انسانی و حقوقی است.

وی ادامه داد: تخطی از این اصول بین المللی، تخلفی جدی در نظام بین‌الملل محسوب می‌شود که قابلیت پیگیری در مراجع حقوقی بین‌المللی را دارد.

روند تولید متوقف نخواهد شد

لطیفی با بیان اینکه صنایع داخل کشورمان بومی سازی شده است گفت: با وجود آسیب به برخی واحدهای بزرگ تولیدی از جمله فولاد؛ به دلیل پراکندگی مناسب ظرفیت‌های تولید در کشور، روند تولید متوقف نخواهد شد.

وی ابراز داشت: ظرفیت‌های قابل توجهی در فولاد، ساخت پل، تونل، پتروشیمی و سایر بخش‌ها وجود دارد. ایران سالانه حجم بالایی از آهن سنگ‌آهن، گندله و کنسانتره تولید می‌کند و واحدهای بزرگی مانند فولاد مبارکه و فولاد خوزستان وجود دارند که البته بی‌وقفه نمی‌مانند و ظرفیت‌های کشور همچنان فعال است.

سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صنعت، معدن و تجارت، تاکید کرد: در دوران اخیر، ایران سالانه حدود ۶ تا ۷ میلیارد دلار صادرات فولاد داشته است؛ با پایان جنگ و رفع تحریم‌ها، امکان بازسازی سریع واحدها و بازگشت به بازار جهانی وجود دارد و بازار فولاد جهانی می‌تواند تحت پشتیبانی از ظرفیت‌های داخلی، با سرعت بیشتری فعال شود.

وی با بیان اینکه فولاد تنها محور ارزآوری نیست گفت: صنایع وابسته به فولاد و سایر بخش‌ها مانند خودروسازی و ماشین‌سازی نیز از این زنجیره بهره می‌برند. با کاهش تحریم‌ها و ورود ماشین‌آلات مورد نیاز، امکان تبدیل خام‌فروشی سنگ‌آهن و کنسانتره به ارزش افزودهٔ بالاتر و تکمیل زنجیرهٔ تولید تا محصولات نهایی وجود دارد.

لطیفی عنوان کرد: با وجود فشارهای تحریم در بیش از چهار دهه، ایران به توانمندی‌های داخلی، نیروی انسانی متخصص و ظرفیت صادراتی دست یافته و این مسیر با کاهش محدودیت‌ها تکرار و شدت بیشتری خواهد داشت.

تحولات تاریخی، عامل ماندگاری هویت ایرانی بوده است

وی درباره جایگاه تاریخی تمدن ایران و نقش آن در تحولات علمی و فرهنگی جهان اظهار کرد: تمدن ایران در طول هزاران سال سابقه مکتوب و غیرمکتوب، سهم قابل توجهی در شکل‌گیری علوم پایه از جمله ریاضیات، نجوم، شیمی و نظام‌های دیوان‌سالاری داشته و بسیاری از یافته‌های علمی که بعدها در پیشرفت‌های جهانی اثرگذار بوده، ریشه در تلاش دانشمندان ایرانی داشته است.

سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صنعت، معدن و تجارت، بیان داشت: بخش مهمی از اصول همزیستی، قواعد جنگ، ساختارهای اداری و برخی مفاهیم اولیه حقوقی در جهان، مسبوق به تجربه و میراث تمدنی ایران است که تداوم یک فرهنگ ریشه‌دار و آزموده در طول بحران‌ها و تحولات تاریخی، عامل ماندگاری هویت ایرانی بوده است.

وی با اهتمام بر اینکه در طول تاریخ، تمدن ایرانی یا فرهنگ‌های مهاجم را در خود ادغام کرده است گفت: امروز نیز با تکیه بر همین ظرفیت تاریخی، جامعه ایرانی توان عبور از شرایط سخت را دارد.

سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صنعت، معدن و تجارت، خاطر نشان کرد: ملت ایران در طول تاریخ بارها با چالش‌ها و فشارهای مختلف مواجه شده، اما همواره با تکیه بر توان داخلی، دانش بومی و روحیه مقاومت، از این بحران‌ها عبور کرده است و در شرایط کنونی نیز این مسیر ادامه خواهد یافت

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors