به گزارش خبرنگار
فولادبان، سهشنبه ۱۹ اسفند ماه از مجموع ۱۴۸ هزار و ۷۳۴ تن محصول فولادی که قرار بود در تالار صنعتی و تالار باز بورس کالا معامله شود، ۷۱ هزار و ۱۰۱ تن روی تابلوی معاملات قرار گرفت که ۲۵ هزار و ۷۸۰ تن، یعنی ۳۶٫۲۵ درصد از محصولات به فروش رسید.
در همین حال، ۳۸ هزار و ۲۹۱ تن
میلگرد ساده توسط فروشندگان به تالار معاملات راه یافت که ۳۰ هزار و ۵۹۶ تن تقاضا را به ثبت رساند. این محصول با قیمت میانگین ۴۹۰ هزار و ۵۶۱ ریال معامله شد.
۸ هزار و ۵۰۶ تن
تیرآهن توسط فروشندگان ثبت شد که ۵ هزار و ۵۴۹ تن تقاضا داشت و با قیمت میانگین ۴۹۴ هزار و ۴۰۶ ریال به فروش رسید.
از طرفی ۱۱ هزار و ۸۰۴ تن
ورق گرم توسط فروشندگان به تالار معاملات راه یافت که ۵۴۱ هزار تن تقاضا را به ثبت رساند. این محصول با قیمت میانگین ۶۵۰ هزار و ۹۴۸ ریال معامله شد.
ناگفته نماند
نبشی ۵۰۰ تن عرضه و برای این مقدار ۸۵۰ تن تقاضا داشت و با قیمت میانگین ۵۰۴ هزار و ۷۰۴ ریال به فروش رسید.
ناگفته نماند که ۷ هزار تن ورق رنگی توسط فروشندگان ثبت شد که ۲ هزار و ۴۵۰ تن تقاضا داشت و با قیمت میانگین ۹۴۷ هزار و ۱۱۶ ریال به فروش رسید.
علاوه بر این ورق گالوانیزه G نیز به میزان ۵ هزار تن عرضه و ۲ هزار تن تقاضا به ثبت رسید که با قیمت میانگین ۹۵۱ هزار و ۶۸۲ ریال معامله شد.
در پایان، امروز آهن اسفنجی و
ورق سرد B به تابلو معاملات راه نیافتند و
ناودانی نیز با وجود راه یافتن به تابلو، معامله نشد.