جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار بورس کالا 06 اسفند 1404 - 2 ساعت پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

اطلاعیه عرضه بورس کالا/ ۱۳۴ هزار و ۳۰ تن محصول فولادی عرضه می‌شود

براساس اطلاعیه بورس کالا روز چهارشنبه (6 اسفند ۱۴۰۴) شاهد عرضه 4 محصول فولادی هستیم.

به گزارش خبرنگار فولادبان، براساس جدیدترین اطلاعیه عرضه بورس کالا، امروز چهارشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۴، ۱۳۴ هزار و ۳۰ تن محصول فولادی در تالار صنعتی و تالار حراج باز بورس کالا عرضه می‌شوند.

در همین حال، ۷۴ هزار و ۶۳۴ تن میلگرد ساده با قیمت پایه ۴۸۵ هزار و ۹۴۳ ریال عرضه شد. میزان عرضه این محصول نسبت به آخرین معاملات ۳۶۶ درصد افزایش و قیمت پایه آن ۲٫۲۸ درصد افزایش یافته است.

بر اساس این گزارش، ۳۷ هزار و ۷۴۶ ورق گرم نیز با قیمت پایه ۶۱۷ هزار و ۸۲۷ ریال عرضه شده است. میزان عرضه این محصول نسبت به آخرین معاملات ۸۴٫۲۷ درصد کاهش و قیمت پایه نیز ۲٫۷ درصد کاهش داشته است.

علاوه بر این، ۵ هزار تن ورق سرد با قیمت ۷۷۱ هزار و ۳۳۳ ریال عرضه شده که نسبت به آخرین معاملات، قیمت پایه تغییری نیافته و حجم عرضه حدود ۷۷ درصد کاهش یافته است.

در پایان، ۱۶ هزار و ۶۵۰ تن ورق گالوانیزه G با نرخ پایه ۸۹۶ هزار و ۷۷۷ ریال در دسترس خریداران قرار دارد که نسبت به آخرین معاملات ۲۸٫۵۷ درصد افزایش در حجم عرضه و ۱۱٫۴۱ درصد افزایش در قیمت پایه را نشان می‌دهد.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors