جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 23 بهمن 1404 - 59 دقیقه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

نوسان طلا در سایه تقویت دلار/ احتیاط معامله‌گران پیش از داده‌های تورمی

قیمت جهانی طلا پس از رشد قابل توجه روز گذشته، با تقویت دلار و کاهش انتظارات برای افت نرخ بهره از سوی فدرال رزرو آمریکا اندکی عقب نشست و هر اونس به ۵۰۶۳ دلار رسید.

به گزارش فولادبان، قیمت هر اونس طلا برای تحویل فوری، پس از ثبت افزایش بیش از یک درصد در روز چهارشنبه، در معاملات روز جاری با ۰.۳ درصد کاهش، به ۵۰۶۳ دلار و ۱۱ سنت رسید. قیمت هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا برای تحویل در آوریل، با ۰.۳ درصد کاهش، به ۵۰۸۳ دلار و ۹۰سنت رسید.

قیمت هر اونس نقره برای تحویل فوری پس از ثبت افزایش ۴ درصدی در روز گذشته، در معاملات روز جاری با ۰.۸ درصد کاهش، به ۸۳ دلار و ۳۲ سنت رسید. نقره در ۲۹ ژانویه، رکورد ۱۲۱ دلار و ۶۴ سنت را ثبت کرده بود.

کریستوفر وانگ، استراتژیست بانک OCBC، گفت: گزارش قوی‌تر اشتغال که به کاهش جزئی انتظارات از کاهش نرخ بهره فدرال رزرو منجر شد، ممکن است در حرکت ضعیف طلا نقش داشته باشد.

شاخص دلار آمریکا پس از گزارش اشتغال، افزایش یافت و باعث شد طلا که به ارز آمریکا قیمت گذاری می‌شود، برای خریداران خارجی گران‌تر شود.

دفتر بودجه کنگره روز چهارشنبه پیش‌بینی کرد کسری بودجه آمریکا در سال مالی ۲۰۲۶ با اندکی افزایش به ۱.۸۵۳ تریلیون دلار خواهد رسید که نشان می‌دهد در مجموع، سیاست‌های اقتصادی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در بحبوحه رشد اقتصادی پایین، تصویر مالی این کشور را بدتر می‌کند.

یک نظرسنجی رویترز نشان داد که فدرال رزرو، نرخ بهره را تا پایان دوره ریاست جروم پاول در ماه مه بدون تغییر حفظ خواهد کرد، اما بلافاصله پس از آن در  ژوئن، کاهش خواهد داد و اقتصاددانان هشدار دادند که سیاست تحت نظر جانشین احتمالی او، کوین وارش، می‌تواند بیش از حد سهل‌گیرانه شود.

بر اساس گزارش رویترز، سرمایه‌گذاران اکنون منتظر گزارش هفتگی تعداد متقاضیان بیمه بیکاری آمریکا در روز پنجشنبه و داده‌های تورم در روز جمعه هستند تا نشانه‌های بیشتری از مسیر سیاست پولی فدرال رزرو به دست آورند.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس پلاتین با ۰.۸ درصد کاهش، به ۲۱۱۳ دلار و ۷۹ سنت رسید و پالادیوم با ۰.۹ درصد افزایش، به ۱۷۱۵ دلار و ۳۰ سنت رسید.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors