جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 29 مرداد 1404 - 5 ساعت پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0
فولادبان گزارش می‌دهد؛

افت قیمت سنگ آهن در پی کاهش سود بی‌اچ‌پی/ تقاضا در چین کاهشی شد

پس از گزارش شرکت بزرگ معدنی بی‌اچ‌پی درباره کاهش سود ناشی از ضعف تقاضا در چین و افزایش عرضه جهانی، قیمت سنگ آهن برای پنجمین روز متوالی کاهش یافت و به زیر ۱۰۱ دلار در هر تن رسید.

افت قیمت سنگ آهن در پی کاهش سود بی‌اچ‌پی/ تقاضا در چین کاهشی شد اخبار

به گزارش فولادبان، پس از گزارش شرکت بزرگ معدنی بی‌اچ‌پی درباره کاهش سود ناشی از ضعف تقاضا در چین و افزایش عرضه جهانی، قیمت سنگ آهن برای پنجمین روز متوالی کاهش یافت و به زیر ۱۰۱ دلار در هر تن رسید.

بی‌اچ‌پی علت کاهش سود خود را ناشی از کاهش قیمت سنگ آهن و زغال‌سنگ اعلام کرد، هرچند پروژه‌های زیرساختی جدید چین نشان‌دهنده انعطاف‌پذیری سیاست‌های پکن است. این شرکت همچنین اشاره کرد که رشد صادرات چین ممکن است کند شود، اما همچنان در سطح بالایی باقی می‌ماند.

در مقابل، افزایش درآمد از دارایی‌های مس تا حدی فشار بر بازار سنگ آهن و زغال‌سنگ را جبران کرده است. در کنار این موضوع، پیش‌بینی می‌شود هزینه‌های زیرساختی و توسعه تولید در هند باعث افزایش تقاضا برای فلزات شود؛ کشوری که اکنون به واردکننده فرصت‌طلب سنگ آهن تبدیل شده است. در بازارهای جهانی نیز قیمت مس با افزایش اندکی همراه بوده است.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors