جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 28 تیر 1404 - 16 ساعت پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0
بنا بر اعلام بانک مرکزی؛

تامین ۱۱.۷ میلیارد دلار ارز دولتی برای گروه تجاری و بازرگانی

بانک مرکزی از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا ۲۷ تیر ماه، به میزان ۱۵ میلیارد و ۳۲۸ میلیون دلار برای واردات کالای اساسی و دارو، صنایع و نیازهای خدماتی و گروه تجاری و بازرگانی تامین ارز انجام داده است.

تامین ۱۱.۷ میلیارد دلار ارز دولتی برای گروه تجاری و بازرگانی اخبار

به گزارش فولادبان، بنابر اعلام بانک مرکزی، از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا تاریخ ۲۷ تیر ماه، در مجموع ۱۵ میلیارد و ۳۲۸ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، صنایع، نیازهای خدماتی و گروه‌های تجاری و بازرگانی تأمین شده است.

بر اساس این گزارش، بیشترین سهم از ارز تأمین‌شده در سال جاری، با رقم بیش از ۱۱ میلیارد و ۷۳۴ میلیون دلار، به گروه تجاری و بازرگانی اختصاص یافته است.

همچنین بانک مرکزی از ابتدای سال تاکنون، بالغ بر ۳ میلیارد و ۲۵۹ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و دارو تخصیص داده است.

این گزارش می‌افزاید: برای تأمین نیازهای خدماتی نیز ۳۳۵ میلیون دلار ارز توسط بانک مرکزی تأمین شده است.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors