جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
عینک فولادی 07 تیر 1404 - 5 ساعت پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0
فولادبان گزارش می‌دهد؛

افت ادامه‌دار تولید جهانی / چین کم‌رمق، هند رکورد می‌زند

تولید جهانی فولاد در مه ۲۰۲۵ با ۳٫۸ درصد افت سالانه به ۱۵۸٫۸ میلیون تن رسید؛ گرچه نسبت به آوریل همین سال ۲ درصد بهبود نشان می‌دهد. کاهش سهم چین و رشد هند، چیدمان جدیدی در جدول ده قدرت برتر ایجاد کرده است.

افت ادامه‌دار تولید جهانی / چین کم‌رمق، هند رکورد می‌زند عینک فولادی

به گزارش فولادبان، تازه‌ترین گزارش انجمن جهانی فولاد حکایت از آن دارد که کاهش تقاضا در بازارهای توسعه‌یافته، رکود ساختمانی چین و محدودیت‌های زیست‌محیطی، سه متغیر اصلی افت تولید جهانی بوده‌اند.

چین با تولید ۸۶٫۶ میلیون تن (کاهش ۶٫۹ درصدی) همچنان صدرنشین است، اما سهمش در بازار جهانی به روند نزولی ادامه می‌دهد. در مقابل، هند با ۱۳٫۵ میلیون تن و رشد نزدیک به ۱۰ درصد، جایگاه دوم را تثبیت کرده و چشم‌انداز سبقت از ژاپن در سال‌های آتی را پررنگ‌تر می‌کند.

ایالات متحده (۷ میلیون تن) و روسیه (۵٫۸ میلیون تن) تغییرات محدودی داشته‌اند، در حالی که ایران با تولید ۳٫۴ میلیون تن، رشد ۴٫۵ درصدی را ثبت کرده است. طی دوره ژانویه–مه ۲۰۲۵ نیز تولید جهانی با ۱٫۳ درصد افت به ۷۸۴ میلیون تن رسید. تحلیلگران فولادبان معتقدند افت تدریجی قیمت سنگ‌آهن، سیاست‌های انقباضی چین و شرایط ژئوپولیتیکی منطقه CIS، بر بازار نیمه دوم سال اثرگذار خواهد بود.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors