جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 07 تیر 1404 - 7 ساعت پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

طلای سیاه از اوج به زیر آمد

قیمت نفت در معاملات جمعه بازار جهانی، با اندکی افزایش بسته شد اما حدود ۱۲ درصد کاهش هفتگی رقم زد که بزرگترین کاهش در بیش از دو سال گذشته بود.

طلای سیاه از اوج به زیر آمد اخبار

به گزارش فولادبان ، بهای معاملات آتی نفت برنت با چهار سنت معادل ۰.۱ درصد افزایش، در ۶۷ دلار و ۷۷ سنت در هر بشکه بسته شد. بهای معاملات نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۲۸ سنت معادل ۰.۴ درصد افزایش، در ۶۵ دلار و ۵۲ سنت در هر بشکه بسته شد.

چهار نماینده اوپک پلاس به رویترز گفتند این گروه قرار است تولید خود را در ماه اوت، به میزان ۴۱۱ هزار بشکه در روز افزایش دهد که مشابه افزایش تولید برنامه‌ریزی شده برای ژوئیه است. در پی انتشار این خبر، قیمت‌ها در اواسط معاملات روز جمعه کاهش یافتند.  فیلیپ فلاین، تحلیلگر ارشد بازار در گروه پرایس فیوچرز، در مورد کاهش قیمت‌ها در ظهر جمعه گفت: گزارش افزایش تولید اوپک پلاس منتشر شد و قیمت‌ها به شدت سقوط کردند. اما انتظارات برای تقاضای بیشتر در ماه‌های آینده، از قیمت نفت پشتیبانی کرد.

قیمت نفت تحت تاثیر آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و ایران که ریسک اختلال عرضه را برطرف کرد و از التهاب بازار کاست، طی هفته گذشته، ۱۲ درصد سقوط کرد. در طول جنگ ۱۲ روزه که با آغاز تعرض رژیم صهیونیتی به تاسیسات هسته‌ای ایران در ۱۳ ژوئن (۲۳ خرداد) آغاز شد، قیمت نفت برنت برای مدت کوتاهی به بالای ۸۰ دلار در هر بشکه رسید، اما پس از اعلام آتش‌بس، به ۶۷ دلار در هر بشکه سقوط کرد.

جانیو شاه، تحلیلگر ریستاد، گفت: بازار تقریبا به طور کامل، ریسک‌های ژئوپلیتیکی یک هفته قبل را نادیده گرفت و به بازاری مبتنی بر عوامل بنیادی بازگشت.

تاماس وارگا، تحلیلگر شرکت «پی وی ام اویل آسوشیتس» اظهار کرد: قیمت‌ها در اوایل معاملات جمعه تحت تاثیر گزارش‌های متعدد از کاهش ذخایر نفت، حمایت یافت. ذخایر نفت و سوخت آمریکا طی هفته گذشته کاهش یافت. همچنین، داده‌های منتشره در پنجشنبه گذشته نشان داد که ذخایر گازوئیل در مرکز پالایش و ذخیره‌سازی «آمستردام-روتردام-آنتورپ»، به پایین‌ترین حد خود در بیش از یک سال گذشته رسیده است.

همچنین تحلیلگران گفتند که واردات نفت ایران به چین در ژوئن با افزایش بارگیری نفت ایران در ماه قبل و بهبود تقاضای پالایشگاه‌های مستقل، افزایش یافته است.

بر اساس گزارش رویترز، شرکت خدمات نفتی بیکر هیوز روز جمعه اعلام کرد تعداد دکل‌های نفت و گاز طبیعی آمریکا که شاخصی برای ارزیابی تولید آینده است، برای چهارمین ماه متوالی کاهش یافت و به پایین‌ترین حد خود از اکتبر سال ۲۰۲۱ رسید. تعداد دکل‌های نفتی آمریکا طی هفته گذشته، ۶ حلقه کاهش یافت و به ۴۳۲ حلقه رسید که پایین‌ترین میزان از اکتبر ۲۰۲۱ است.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors