جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 13 اردیبهشت 1404 - 1 هفته پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0
در گفتگو با فولادبان ارائه شد:

شکوری: تعرفه‌های چین و روسیه، تهدیدی فراتر از بن‌بست دیپلماسی

رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی، هشدار داد: تعرفه‌های وضع‌شده از سوی آمریکا علیه کشورهایی چون چین و روسیه، با تغییر جهت صادرات این کشورها، سهم بازار ایران را تهدید می‌کند؛ خطری که از رکود مذاکرات هم جدی‌تر است.

شکوری: تعرفه‌های چین و روسیه، تهدیدی فراتر از بن‌بست دیپلماسی اخبار

بهرام شکوری، رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی ایران، در گفتگو با فولادبان، نسبت به خطرات جدیدی که از ناحیه سیاست‌های تجاری جهانی متوجه صنایع داخلی است هشدار داد و گفت: آنچه امروز آینده صادرات ایران را بیش از هر عامل دیگری تهدید می‌کند، نه صرفاً بلاتکلیفی در مذاکرات بین‌المللی، بلکه تغییرات ناگهانی در سیاست‌های تجاری قدرت‌های جهانی به‌ویژه ایالات متحده در قبال چین و روسیه است.

وی با اشاره به موج تازه‌ای از تعرفه‌های سنگین که ایالات متحده علیه صادرات چین و روسیه اعمال کرده، تأکید کرد: این تصمیم می‌تواند زنجیره بازارهای جهانی را دچار دگرگونی کند. چین و روسیه برای جبران محدودیت‌های بازار آمریکا، به‌سرعت به‌دنبال گسترش نفوذ خود در بازارهای جانشین هستند؛ بازارهایی که ایران نیز در آن‌ها سهم دارد و به‌شدت آسیب‌پذیر است.

شکوری تصریح کرد: با ورود رقبای قدرتمند و حمایت‌شده‌ای چون چین به بازارهایی که ایران سال‌ها در آن جایگاه داشته، مزیت رقابتی ما در معرض تهدید قرار می‌گیرد. به اعتقاد او، ظرفیت صادراتی ایران به‌واسطه تحریم‌ها و محدودیت‌های داخلی به‌خودی‌خود شکننده است و این جابه‌جایی توازن در بازارهای جهانی می‌تواند عرصه را بر تولیدکنندگان ایرانی بیش از پیش تنگ کند.

رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی ایران به بحران ناترازی انرژی و تأثیر آن بر صنایع معدنی نیز پرداخت. او از آغاز قطعی برق در برخی واحدهای تولیدی خبر داد و خاطرنشان کرد: در برخی مناطق حتی قطعی گاز هم تجربه شده که این موضوع در فصل گرم، نشانه‌ای از یک اختلال ساختاری جدی است. تداوم این وضعیت، مستقیماً بر هزینه تولید، بهره‌وری و صادرات تأثیر منفی خواهد گذاشت.

وی از دولت خواست که هر چه سریع‌تر برای تأمین پایدار انرژی صنایع برنامه‌ریزی کند، چرا که هرگونه تأخیر در این حوزه، به کاهش اشتغال، افت تولید و تضعیف موقعیت صادراتی کشور منجر خواهد شد.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors