جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 21 اسفند 1403 - 1 روز پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0
گزارش فولادبان از نوسانات بازار سرمایه – سه شنبه 21 اسفند ماه؛

ریزش بیش از ۳۶ هزار واحدی شاخص کل/ افت شاخص فلزات ادامه دارد

فولادبان از پایان معاملات بورس اوراق بهادار در روز 21 اسفند 1403 گزارش می‌دهد.

ریزش بیش از ۳۶ هزار واحدی شاخص کل/ افت شاخص فلزات ادامه دارد اخبار

به گزارش خبرنگار فولادبان، در بیست و یکمین روز اسفند ارزش معاملات نسبت به روز گذشته کاهشی بود و حدود ۴ هزار میلیارد تومان ثبت شد. از لحاظ ورود و خروج نقدینگی نیز مجموعا حقیقی‌ها ۵۸۷ میلیارد تومان پول از بازار خارج کردند. همین موضوع شرایط را برای بازار سرمایه فراهم کرد تا معاملات چهارمین روز هفته قررمز رنگ به پایان برسد.

در همین حال، شاخص کل بورس امروز در زمان بسته شدن معاملات ۳۶ هزار و ۲۶۴ واحد افت داشت و به ۲ میلیون و ۶۸۸ هزار و ۵۰۷ واحد رسید. شاخص کل هم ‌وزن نیز تا پایان معاملات ۷ هزار و ۸۱ واحد کاهش یافت و در ارتفاع ۷۹۲ هزار و ۲۲۱ واحدی قرار گرفت. همچنین شاخص فلزات اساسی با افت ۱۴ هزار و ۹۸۵ واحدی، رقم ۲ میلیون و ۴۲ هزار و ۴۲۷ واحد را نشان داد.

نمادهای «فارس»،«فملی»،«وبملت»،«پارسان»،«شستا»،«وغدیر»و«تاپیکو» بیشترین تاثیر را در روند نزولی شاخص کل داشتند. علاوه بر این، نمادهای «شهر»،«فرآور»،«کسرام»،«سغرب»و«چکاوه» بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند. همچنین نمادهای «خاذین»،«شدوص»،«وپارس»،«شپاکسا»و«تپمپی» بیشترین کاهش قیمت را در بازار امروز رقم زدند.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors