جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 16 بهمن 1403 - 5 ساعت پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0
فولادبان گزارش می‌دهد؛

تحقیقات ضد دامپینگ و تهدید تعرفه‌ها، بازار فولاد را متزلزل کرده است

 «بازار واردات در حال حاضر کند است. ما شاهد فشار زیادی بر واردات هستیم.» این جمله را یکی از تاجران فولاد در ۲۴ ژانویه بیان کرد و به تحقیقات ضد دامپینگ در مورد واردات ورق نورد گرم (HRC) از ژاپن، مصر، هند و ویتنام اشاره داشت که کمیسیون اروپا در ماه اوت آغاز کرده بود.

تحقیقات ضد دامپینگ و تهدید تعرفه‌ها، بازار فولاد را متزلزل کرده است اخبار

به گزارش فولادبان، اقدام تحقیقات ضد دامپینگ در مورد واردات ورق نورد گرم (HRC) از ژاپن، مصر، هند و ویتنام در پاسخ به درخواست انجمن فولاد اروپا (Eurofer) از سوی اعضای خود صورت گرفت. نتایج این تحقیق قرار است تا آوریل ۲۰۲۵ اعلام شود و ممکن است منجر به اعمال عوارض موقت و حتی تعرفه‌هایی بر مواد وارداتی از این کشورها شود. فارغ از نتیجه نهایی، بسیاری از فعالان بازار فولاد نسبت به آنچه که سال ۲۰۲۵ برای قیمت فولاد رقم خواهد زد، نگران هستند.

از طرفی، چشم‌انداز کلی بازار فولاد در ۲۰۲۵ همچنان نامشخص است؛ به‌ویژه به دلیل صحبت‌های رئیس‌جمهور تازه‌منتخب ایالات متحده، دونالد ترامپ، درباره اعمال تعرفه‌های مختلف بر واردات که وضعیت را بدتر کرده است. نکته مهم این است که ترامپ هنوز درباره فولاد به‌طور مشخص اظهارنظری نکرده است.

با این حال، ترکیب اقدامات ضد دامپینگ با تعرفه‌های احتمالی آمریکا می‌تواند ضربه سنگینی به اتحادیه اروپا وارد کند.

یکی از تاجران فولاد در مورد واردات فولاد از اتحادیه اروپا گفت: «همه چیز بستگی به تصمیم ترامپ دارد.»

در دوره اول ریاست‌جمهوری ترامپ، ایالات متحده تعرفه‌های ۲۵٪ و ۱۰٪ را به ترتیب بر واردات فولاد و آلومینیوم از تمام کشورها اعمال کرد. در مقابل، دولت بایدن در اکتبر ۲۰۲۱ این سیاست را لغو کرد و در ازای آن، اتحادیه اروپا نیز تعرفه‌های تلافی‌جویانه خود را حذف کرد.

در ۱۰ ژانویه، Eurofer در یک پرونده رسمی از کمیسیون اروپا (EC) درخواست کرد تا سهمیه‌های واردات فولاد تخت را تا ۵۰٪ کاهش دهد. گزارش‌ها حاکی از آن است که هدف Eurofer، ایجاد تعادل بین واردات و تولید داخلی فولاد است. این انجمن همچنین پیشنهاد کرد که تعرفه‌های واردات فراتر از سهمیه‌های تعیین‌شده از ۲۵٪ به ۳۴٪ افزایش یابد.

چشم‌انداز اقتصادی منطقه یورو برای ۲۰۲۵ نیز نامطمئن است که احتمالاً بر پروژه‌های ساختمانی بزرگ و حتی خریدهای مصرف‌کنندگان تأثیر خواهد گذاشت. در این راستا، برخی کارشناسان هشدار می‌دهند که کاهش واردات فولاد خام می‌تواند منجر به افزایش خرید محصولات فولادی پایین‌دستی از جمله انواع ورق، لوله‌ و پروفیل شود.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors