جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 20 آذر 1403 - 2 هفته پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0
در گفتگو با فولادبان ارائه شد؛

پیش‌بینی آینده بازار جهانی فولاد/ چین و استانداردهای وارداتی؛ تهدیدی برای ایران

کارشناس ارشد بازارهای جهانی گفت: کشور چین برنامه‌ریزی کرده تا پایان سال ۲۰۲۵، حجم صادرات فولاد خود به خاورمیانه را به ۲۰ میلیون تن برساند که معادل دو سوم کل تولید فعلی فولاد ایران بوده و تهدیدی جدی برای صنعت فولاد کشور به ‌شمار می‌رود.

پیش‌بینی آینده بازار جهانی فولاد/ چین و استانداردهای وارداتی؛ تهدیدی برای ایران اخبار

کیوان جعفری طهرانی در گفتگو با فولادبان با اشاره به وضعیت فعلی بازار جهانی فولاد بیان کرد: این بازار در شرایط فعلی با مازاد عرضه نسبت به تقاضا روبه‌رو شده که ناشی از فشار صادراتی کشورهایی مانند چین، روسیه و ترکیه در پایان سال ۲۰۲۵ است. در واقع کاهش تقاضا، عامل اصلی تثبیت یا افت قیمت‌ها شده است.

وی در ادامه افزود: از سوی دیگر، بسیاری از فولادسازان در چین و اروپا، به دلیل افزایش هزینه‌های تولید و نامناسب بودن قیمت فروش، زیان‌ده شده‌اند. این شرکت‌ها برای کاهش فشار مالی، اعلام کردند که تولید خود را در آخرین ماه میلادی کاهش می‌دهند؛ چرا که بازار کشش عرضه بیشتر را ندارد و استراتژی آن‌ها به سمت تولید محدود برای مصرف داخلی و صادرات هدفمند سوق یافته است.

کارشناس ارشد بازارهای جهانی با اشاره به صادرات فولاد چین به خاورمیانه گفت: کشور چین برنامه‌ریزی کرده تا پایان سال ۲۰۲۵، حجم صادرات فولاد خود به خاورمیانه، به‌ ویژه امارات و عربستان را به ۲۰ میلیون تن برساند. این رقم، معادل دو سوم کل تولید فعلی فولاد ایران بوده و تهدیدی جدی برای صنعت فولاد کشور به ‌شمار می‌رود. علاوه بر این، استانداردهای جدید وارداتی که امارات وضع کرده، فشار مضاعفی بر فولادسازان ایرانی وارد خواهد کرد.

جعفری طهرانی پبش بینی کرد: بر همین اساس، انتظار می‌رود تا پایان فوریه ۲۰۲۵، بازار جهانی فولاد با چالش‌هایی مانند تعطیلات سال نو چینی، عدم تقاضای مؤثر و مسائل سیاسی مانند جنگ روسیه و اوکراین و تنش‌های منطقه‌ای روبه‌رو خواهد بود. با وجود احتمال افزایش مصرف فولاد در دوره پساجنگ، انتظار نمی‌رود که سه ماه آتی تغییر محسوسی در قیمت‌ها ایجاد شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: بنابراین بازار جهانی فولاد حداقل تا پایان فوریه ۲۰۲۵، تحت تأثیر کاهش تقاضا و فشارهای سیاسی و اقتصادی، در وضعیت ثبات نسبی یا رکود قرار خواهد داشت. برنامه‌ریزی استراتژیک برای صادرات و مدیریت هزینه‌ها، کلید عبور از این دوره چالش‌برانگیز خواهد بود.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors