یک کارشناس فولادی گفت: پروژه مس جانجا از طریق مزایده برنده و از سال ۱۴۰۰ آغاز شده که تأثیر آن بر روی منطقه از نظر اجتماعی و اقتصادی بسیار قابل توجه است؛ به ویژه در کریدور معدنی بلوچستان که با وجود منابع غنی، این میزان سرمایهگذاری تا به حال در آن انجام نشده بود.
ابوالفضل ذبیحی در گفتگو با فولادبان با اشاره به یکی از پروژههای مهم فولادی زاهدان اظهار کرد: پروژه مس جانجا در استان سیستان و بلوچستان و شهرستان زابل به طور کامل از طریق مزایده برگزار شده و خروجی بسیار با کیفیتی دارد که تا امروز بازگشت سرمایه مناسبی داشته است. همچنین فعلاً بخش عمدهای از باطلهها برداشته شده و پروژه همچنان پیشرفت میکند.
به گفته وی، مس جانجا هنوز به مرحله تعیین عیار سنگها نرسیده؛ اما پروژه به خوبی در حال جلو رفتن بوده و انتظار میرود به مرور نتایج بهتری حاصل شود.
کارشناس فولادی افزود: ناگفته نماند در کنار این معادن، لازم است کارخانههایی ساخته شوند تا فرآیند تولید به طور کامل انجام گیرد. در واقع میتوان گفت این اولین بار است که یک گروه معدنی و فولادی وارد این حوزه شده و شروع به کار کرده است. این پروژه از طریق مزایده برنده و از سال ۱۴۰۰ آغاز شده که تأثیر آن بر روی منطقه از نظر اجتماعی و اقتصادی بسیار قابل توجه است؛ به ویژه در کریدور معدنی بلوچستان که با وجود منابع غنی، این میزان سرمایهگذاری تا به حال در آن انجام نشده بود.
ذبیحی با بیان اینکه در چند سال اخیر، فرصتهای بسیار خوبی به وجود آمده و نگاهها به این پروژهها مثبت شده، گفت: از طرفی زمانی که امیرحسین نادری در شرکت توسعه معادن و فلزات مشغول به کار بود، تصمیم به پیشبرد پروژههای معدنی در سیستان و بلوچستان گرفت که سرآغاز آن از معادن طلایی در سیستان شروع شد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: این پروژهها تأثیر زیادی بر روی منطقه دارند و بهبود شرایط اقتصادی و اجتماعی را به دنبال خواهند داشت. همچنین، افزایش قیمت زمین و ایجاد زیرساختهای مهم مانند آب و گاز نیز از نتایج مثبت این پروژهها محسوب میشود.