جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 17 بهمن 1400 - 3 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0

احتمال رشد شتابان صادرات آهن استرالیا به چین

صادرات سنگ‌آهن استرالیا به چین که نقطه عطف روابط تجاری بین دو کشور است، در سال گذشته تقریباً 3 درصد کاهش یافت زیرا پکن به دنبال کاهش تولید فولاد و انتشار کربن بود.

به گزارش فولادبان، روابط دیپلماتیک دو کشور در سال‌های اخیر بر سر طیفی از مسائل، ازجمله تلاش استرالیا برای تحقیق در مورد منشأ کووید 19، سرد باقی مانده است، اما صادرات استرالیا به چین به‌ویژه سنگ‌آهن از سقوط کامل این روابط جلوگیری کرده است.
صادرات سنگ‌آهن استرالیا به چین در سال 2020 به اوج خود رسید، زمانی که چین احیای صنعتی خود را پس از کرونا شروع کرد.

بن اودی از موسسه کپیتال اکونومیکس پس از انتشار داده‌های تجاری جدید توسط اداره آمار استرالیا گفت: ما فکر می‌کنیم که صادرات سنگ‌آهن در سال 2022 با مشکل مواجه خواهد شد، زیرا رشد تولید ناخالص داخلی چین کم است و بخش ساخت‌وساز چین به مشکل ادامه می‌دهد.

این اقتصاددان افزود: «این امر همچنین باید عامل تضعیف قیمت سنگ‌آهن در سال جاری باشد که بر ارزش صادرات به چین نیز تأثیر خواهد گذاشت».

بر اساس آخرین داده‌های گمرک چین، استرالیا در سال 2021، 694 میلیون تن سنگ‌آهن به چین صادر کرد که از 713 میلیون تن در سال 2020 کمتر است.

در حالی که تقاضای چین برای سنگ‌آهن برای سال‌ها در بحبوحه رشد مداوم اقتصادی قوی بود، سال گذشته، کاهش تولید فولاد، در راستای پیگیری کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای، سرکوب بدهی‌ها و رشد در بخش املاک که به عنوان «سه خط قرمز» نیز شناخته می‌شود، کاهش یافت.

کل واردات سنگ‌آهن چین در سال گذشته 3.4 درصد کاهش یافت و به 1.13 میلیارد تن رسید که با تولید فولاد کمتر 1.03 میلیارد تنی مطابقت دارد که از 1.065 میلیارد تن در سال قبل از آن کاهش یافته است.

میزان نقدینگی که چین در سال جاری پمپاژ می‌کند منجر به افزایش تقاضای سنگ‌آهن در نیمه دوم سال خواهد شد.

اس اند پی گلوبال پلاتس، در یادداشتی نوشت: درواقع، چین اعلام کرده است که رشد صنعتی را در سال جاری اولویت اصلی خود قرار می‌دهد و بنابراین «الزامات کاهش تولید فولاد را در سیاست کربن‌زدایی در سال 2022 حذف کرد».

پلاتس گفته که کندی توسعه املاک چین ادامه خواهد داشت، اما تقاضای بیشتر برای فولاد در بخش تولید پایدارتر بر آن غلبه خواهد کرد.

قیمت فولاد چین در سال 2021 به دلیل کاهش اجباری تولید فولاد با هدف کاهش انتشار کربن در این بخش، شاهد افزایش بود. انتظار می‌رود بازارها در سال 2022 شاهد نوسانات کمتری باشند، زیرا بعید است که کاهش تولید مشابه در سال جاری اتفاق بیفتد.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors