جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
عینک فولادی 03 آبان 1404 - 1 ساعت پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

افزایش قیمت طلا در ایران/ رشد بازار با وجود سقوط ۲۰۱ دلاری اونس جهانی

رئیس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا و جواهر تهران اعلام کرد: با وجود کاهش ۲۰۱ دلاری اونس جهانی طلا، بازار داخلی روندی افزایشی را تجربه کرده و قیمت انواع سکه و طلا در کشور افزایش یافته است. به گفته وی، با توجه به کاهش حباب سکه، احتمال بازگشت قیمت‌ها به کانال‌های پایین‌تر در کوتاه‌مدت بعید به نظر می‌رسد.

به گزارش فولادبان، نادر بذرافشان رئیس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا و جواهر تهران، درباره تحولات بازار طلا و سکه در هفته منتهی به دوم آبان‌ماه اظهار کرد: بازار جهانی طلا در هفته گذشته نوسانات متعددی را تجربه کرد اما در پایان هفته با روندی نزولی مواجه شد؛ به‌طوری‌که اونس جهانی طلا با کاهش ۲۰۱ دلاری به ۴۰۵۱ دلار رسید.

وی افزود: در مقابل، بازار داخلی ایران شاهد روند افزایشی بود و قیمت طلا و سکه در طول هفته افزایش یافت. بر همین اساس، هر مثقال طلای ۱۷ عیار با رشد ۳۳۰ هزار تومانی به ۴۶ میلیون و ۸۹۰ هزار تومان، و هر گرم طلای ۱۸ عیار با افزایش ۷۶ هزار تومانی به ۱۰ میلیون و ۸۲۳ هزار تومان رسید.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ادامه داد: هر قطعه سکه تمام طرح جدید با رشد یک میلیون تومانی به ۱۱۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و سکه طرح قدیم با افزایش ۵۰۰ هزار تومانی به ۱۰۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده است. همچنین، نیم‌سکه با ۱۰۰ هزار تومان افزایش به ۵۸ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و ربع‌سکه با رشد قابل‌توجه ۱.۱ میلیون تومان به ۳۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسید. تنها مورد کاهش قیمت مربوط به سکه یک گرمی بانک مرکزی بوده که با افت ۳۰۰ هزار تومانی در سطح ۱۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان معامله شده است.

به گفته بذرافشان، حباب سکه در این مدت حدود ۲۰۰ هزار تومان کاهش یافته و اکنون در سطح ۷ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان قرار دارد.

وی در پایان تصریح کرد: با توجه به شرایط فعلی بازارهای جهانی و داخلی، احتمال کاهش قیمت طلا در کوتاه‌مدت پایین است. ذخایر رو به افزایش طلا در بانک‌های مرکزی جهان و کاهش استخراج جهانی این فلز گران‌بها از جمله عواملی است که از تثبیت یا افزایش قیمت در ماه‌های آینده حمایت می‌کند. بر همین اساس، انتظار می‌رود بازار داخلی نیز روندی تدریجی و افزایشی را در ادامه سال تجربه کند.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors