جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 19 مهر 1404 - 2 روز پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0
فولادبان گزارش می‌دهد:

قراضه در مسیر صعود/ افزایش قیمت در بازار واردات ترکیه و صادرات ژاپن

بازار قراضه در هفته گذشته با رشد قیمت همراه شد؛ در ترکیه، نرخ قراضه سنگین وارداتی تا ۶ دلار افزایش یافت، و در ژاپن نیز قیمت صادراتی قراضه کلاس ۲ به مرز ۲۹۳ دلار رسید.

به گزارش فولادبان، در بازار واردات قراضه ترکیه، قیمت قراضه سنگین نوع ۲۰-۸۰ طی هفته گذشته تا ۶ دلار در هر تن افزایش یافت و به ۳۵۱ دلار هر تن سی‌اف‌آر (CFR) رسید. این رشد قیمتی در پی افزایش تقاضای کارخانجات فولادسازی و محدودیت عرضه در بازار جهانی رخ داده است.

از سوی دیگر، بازار صادراتی قراضه ژاپن نیز روندی صعودی را تجربه کرد. قیمت قراضه سنگین کلاس ۲ این کشور از ۲۸۴ دلار به ۲۹۳ دلار در هر تن فوب (FOB) رسید که نشان از بهبود نسبی تقاضا در بازارهای آسیایی دارد.

فعالان بازار معتقدند در صورت ادامه محدودیت عرضه و افزایش فعالیت کارخانه‌ها، این روند افزایشی می‌تواند در کوتاه‌مدت ادامه‌دار باشد.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors