جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
عینک فولادی 03 مهر 1404 - 14 دقیقه پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0

حریری: اسنپ‌بک تجارت ایران را فلج نمی‌کند

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و چین تأکید کرد: اجرای مکانیسم ماشه تاثیری بر تجارت خارجی ایران نخواهد داشت و تحریم‌ها تنها صنایع هسته‌ای و موشکی را شامل می‌شود، نه نفت یا صادرات دیگر کشور.

به گزارش فولادبان، مجیدرضا حریری، رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و چین در واکنش به نگرانی‌ها درباره احتمال محدودیت‌های بیشتر در صورت فعال شدن مکانیسم ماشه، گفت: «اسنپ‌بک هیچ ارتباطی با تجارت خارجی ندارد و صرفاً صنایع هسته‌ای و موشکی را هدف قرار می‌دهد. تجربه سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۵ نشان داد که حتی در زمان اجرای برجام، ایران قادر بود نفت و دیگر محصولات خود را صادر کند.»

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و چین توضیح داد: «تحریم‌های سازمان ملل شامل نفت، پتروشیمی، معدن و محصولات کشاورزی نمی‌شود و محدودیت‌ها تنها صنایع هسته‌ای و موشکی را در بر می‌گیرد. بنابراین ممکن است اسنپ‌بک اثر روانی ایجاد کند، اما به هیچ وجه تجارت ایران را فلج نخواهد کرد.»

این اظهارات در حالی بیان می‌شود که برخی فعالان اقتصادی نگران تاثیر تحریم‌های احتمالی بر جریان تجاری و سرمایه‌گذاری هستند، اما حریری تاکید دارد که تجربه تاریخی نشان می‌دهد بازارهای خارجی ایران به ویژه چین، همچنان فعال و پایدار باقی خواهند ماند.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors