جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 12 شهریور 1404 - 23 دقیقه پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0
فولادبان گزارش می‌دهد؛

ثبات نسبی قیمت فولاد در چین با وجود افزایش تولید/ هشدار نسبت به چالش‌های صادراتی در نیمه دوم سال

انجمن آهن و فولاد چین در گزارش ماهانه خود اعلام کرد قیمت فولاد در کوتاه‌مدت در محدوده‌ای محدود و با نوسان کم باقی خواهد ماند. افزایش تولید در کنار ضعف تقاضا موجب رشد موجودی انبارها شده است.

ثبات نسبی قیمت فولاد در چین با وجود افزایش تولید/ هشدار نسبت به چالش‌های صادراتی در نیمه دوم سال اخبار

به گزارش فولادبان، میانگین تولید روزانه فولاد خام در کارخانه‌های عضو این انجمن در دهه اول آگوست به ۲.۰۷ میلیون تن رسید که نسبت به اواخر ژوئیه ۴.۷ درصد رشد داشت و در میانه ماه به ۲.۱۱ میلیون تن افزایش یافت.

در مقابل، تقاضای داخلی همچنان ضعیف مانده است. موجودی انبار پنج محصول اصلی فولاد تا ۱۰ آگوست به ۱۵.۰۷ میلیون تن رسید که نسبت به پایان ژوئیه ۲ درصد افزایش داشت. همچنین موجودی در ۲۱ شهر چین ۲.۳ درصد رشد کرد و به ۸.۰۳ میلیون تن رسید.

این انجمن هشدار داد که در نیمه دوم سال، صادرات فولاد چین به دلیل افزایش اقدامات ضددامپینگ و فضای پیچیده تجارت جهانی با چالش‌های جدی مواجه خواهد شد.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors