جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 26 مرداد 1404 - 6 ساعت پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

مذاکرات تجاری آمریکا با هند لغو شد

سفر برنامه‌ریزی‌شده مذاکره‌کنندگان تجاری آمریکا به دهلی‌نو که قرار بود از ۲۵ تا ۲۹ اوت، انجام شود، لغو شد و مذاکرات بر سر یک توافق تجاری دوجانبه پیشنهادی به تعویق افتاد.

مذاکرات تجاری آمریکا با هند لغو شد اخبار

به گزارش فولادبان، شبکه خبری مالی و اقتصادی «ان دی تی وی پروفیت» (NDTV Profit)، روز شنبه به نقل از منابع آگاه، گزارش داد که دور فعلی مذاکرات برای توافق تجاری دوجانبه پیشنهادی، ممکن است به تاریخ دیگری موکول شود و امیدها برای کاهش تنش‌ها قبل از مهلت ۲۷ اوت برای اعمال تعرفه اضافی بر کالاهای هندی را از بین ببرد.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اوایل ماه میلادی جاری، با اشاره به ادامه واردات نفت روسیه توسط دهلی‌نو، تعرفه اضافی ۲۵ درصدی بر کالاهای هندی وضع کرد که تنش‌ها بین دو کشور را به شدت افزایش داد.

این تعرفه جدید واردات که از ۲۷ اوت، اجرایی خواهد شد، تعرفه برخی از صادرات کالاهای هند به آمریکا را تا ۵۰ درصد افزایش می‌دهد.

مذاکرات تجاری میان دهلی‌نو و واشنگتن پس از پنج دور مذاکره به دلیل اختلاف نظر در مورد بازگشایی بخش‌های وسیع بازار کشاورزی و لبنیات هند و توقف خرید نفت روسیه، به شکست انجامید.

بر اساس گزارش رویترز، وزارت امور خارجه هند اعلام کرد که این کشور به دلیل خرید نفت روسیه به طور ناعادلانه‌ای مورد انتقاد قرار گرفته است، اما آمریکا و اتحادیه اروپا همچنان به خرید کالا از روسیه ادامه می‌دهند.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors