در نیمه اول سال ۲۰۲۵، تولید سنگ آهن هند با رشد ۳ درصدی به ۱۵۸ میلیون تن رسید، در حالیکه عملکرد در ایالتهای مختلف تفاوت قابل توجهی داشت. رشد قابل توجه کارناتاکا و افزایش سهم تولیدکنندگان کوچک، نقش کلیدی در این افزایش ایفا کرد.
به گزارش فولادبان، طبق گزارش بیگمینت، در دوره ژانویه تا ژوئن ۲۰۲۵، تولید سنگ آهن هند از ۱۵۳ میلیون تن در مدت مشابه سال قبل به ۱۵۸ میلیون تن رسید. این رشد عمدتاً ناشی از افزایش ۱۹ درصدی تولید در ایالت کارناتاکا بود که نقش فزایندهای در تأمین نیاز صنعت فولاد کشور دارد.
در مقابل، ایالت اودیشا بهعنوان بزرگترین تولیدکننده سنگ آهن کشور، با کاهش ۴ درصدی تولید روبرو شد؛ کاهشی که بخشی از رشد دیگر مناطق را خنثی کرد. سایر ایالتها اما افزایش تولید را تجربه کردند و تولیدکنندگان کوچک نیز با رشد ۳۹ درصدی، سهم خود را در تولید کل به ۲۰ درصد رساندند.
افزایش تولید فولاد خام و آهن اسفنجی در داخل کشور، موجب افزایش تقاضا برای سنگ آهن شده و این روند احتمالاً در نیمه دوم سال نیز ادامه خواهد داشت. پیشبینی میشود در سال مالی ۲۰۲۶، تولید سنگ آهن هند به حدود ۳۲۵ تا ۳۳۰ میلیون تن برسد، که تداوم رشد مصرف فولاد در این کشور از آن پشتیبانی خواهد کرد.