جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
اخبار 18 تیر 1404 - 6 ساعت پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0
فولادبان گزارش می‌دهد

سقوط ۱۹ میلیارد دلاری صادرات سنگ‌آهن/ رقابت جهانی، درآمد استرالیا را تهدید می‌کند

استرالیا پیش‌بینی کرده که صادرات سنگ‌آهن این کشور تا سال ۲۰۲۷ با افتی چشمگیر مواجه شود؛ افتی که ناشی از کاهش تقاضای جهانی فولاد، افت تولید چین و رشد عرضه در بازارهای نوظهور است.

سقوط ۱۹ میلیارد دلاری صادرات سنگ‌آهن/ رقابت جهانی، درآمد استرالیا را تهدید می‌کند اخبار

به گزارش فولادبان و به نقل از جی‌ام‌ک سنتر، درآمد استرالیا از محل صادرات سنگ‌آهن در سال مالی ۲۰۲۶-۲۰۲۷ به ۹۷ میلیارد دلار خواهد رسید، در حالی که در سال ۲۰۲۴-۲۰۲۵ این رقم ۱۱۶ میلیارد دلار پیش‌بینی شده بود. این کاهش ۱۹ میلیارد دلاری، در نتیجه چند عامل کلیدی شکل می‌گیرد: کاهش تقاضای جهانی برای فولاد، کاهش تولید در چین به عنوان بزرگ‌ترین واردکننده سنگ‌آهن، و رشد عرضه از سوی رقبایی چون برزیل و کشورهای آفریقایی.
همچنین قیمت فوب سنگ‌آهن استرالیا نیز تا سال ۲۰۲۷ به ۷۴ دلار در هر تن کاهش خواهد یافت. با این حال، استرالیا همچنان با بیش از ۵۰ درصد از صادرات جهانی سنگ‌آهن، جایگاه خود را حفظ خواهد کرد.
گزارش‌ها حاکی از آن است که پروژه‌هایی مانند سیماندو در گینه و توسعه ظرفیت‌ها در برزیل، تهدیدی واقعی برای جایگاه مسلط استرالیا در نیمه دوم دهه جاری خواهند بود. نوسانات قیمت در بازارهای آتی نیز گویای همین وضعیت است. در ۲۷ ژوئن ۲۰۲۵، آتی سنگ‌آهن در دالیان به ۹۹.۹۵ دلار رسید و قراردادهای جولای در بورس سنگاپور نیز با قیمت ۹۴.۴ دلار معامله شدند.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جو بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors